Noi imagini cu Porsche Cayenne facelift. SUV-ul german a fost testat pe patru continente diferite

Autor: Ionuț Vîlciu 08 feb. 2023 Știri auto

Porsche a publicat noi imagini cu ceea ce va fi viitorul facelift al SUV-ului Porsche Cayenne. Modelul german a fost testat temeinic și va fi lansat la în primăvara acestui an.

Porsche pregătește noul Cayenne pentru lansare. Până atunci, prototipurile și vehiculele de pre-producție sunt supuse unor teste de anduranță pentru a se asigura că îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.

Producătorul german de automobile ne oferă un set de imagine care ne arată ceea ce va fi facelift-ul actualei generații în ipostaze din timpul testelor efectuate. Actuala generație și-a făcut debutul în anul 2017, iar Porsche pregătește actualizarea pentru primăvara acestui an.

Până când vom vedea mașina în forma sa finală, Porsche ne oferă un set de noi fotografii surprinse în timpul testelor. După cum putem vedea, Cayenne facelift a fost supus unor teste dure prin noroi, dune de nisip și prin zăpadă. De altfel, prototipurile noului model au reușit să acumuleze peste 4 milioane de kilometri, fiind testate pe patru continente diferite.

Porsche Cayenne facelift este testat în mod riguros

Noul Cayenne va avea, printre altele, un nou șasiu semi-activ. În plus, șoferii și pasagerii vor fi tratați cu un afișaj și un concept de operare nou și complet digitalizat și funcții de conectivitate îmbunătățite. Noua tehnologie a farurilor cu LED HD-Matrix sporește atât confortul, cât și siguranța la bordul noului model.

Pentru a simula condiții extreme, prototipurile călătoresc în întreaga lume, cu scopul de a le fi puse la încercare calitatea și durabilitatea în diferite zone climatice. Pentru noul Cayenne, testele au avut loc în Asia, Africa, Europa și America de Nord. În total, au fost parcurși peste patru milioane de kilometri de testare. „Ceea ce cerem de la noul Cayenne în testele grele off-road din Spania, pentru pedepsirea dunelor de nisip din Maroc sau în timpul călătoriilor foarte dinamice pe piste de gheață din Finlanda și pe Nürburgring Nordschleife nu este ceva ce presupunem că mulți clienți vor face vreodată. ”, spune Dirk Lersch, care conduce echipa de asamblare și testare a prototipurilor pentru Cayenne. „Dar oricine cumpără un Porsche ar trebui să știe că acesta poate rezista la sarcini excepțional de mari – indiferent de suprafața pe care se circulă.”

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Porsche


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide