Noua Octavia RS a ajuns din greșeală pe internet. Cum arată cea mai puternică Octavia din istorie?

Autor: Elena Luchian 29 ian. 2020 MASINI NOI

Noua Skoda Octavia RS a ajuns din greșeală pe internet. Cea mai puternică Octavia din istorie a fost dezvăluită făr intenție în ambele versiuni de caroserie, liftback și break.

Galerie foto

Șefii de la Skoda nu au luat în calcul riscul ca mașina să ajungă pe internet înaintea prezentării oficiale, programată să aibă loc în această primăvară.

Sub capota viitoarei Skoda Octavia RS va funcționa un sistem plug-in hybrid, care integrează un motor 1.4 TSI și un motor electric, care vor dezvolta împreună 245 cai putere și un cuplu de 500 Nm. Energia va fi stocată într-obaterie litiu-ion cu o capacitate de 13 kWh, care îi va asigura o autonomie electrică de până la 55 de kilometri.

Constructorul ceh renunță astfel la ideea utilizării propulsorului twin-turbo de 2.0 litri de la Kodiaq RS, dar va păstra transmisia automată DSG cu șapte trepte și dublu ambreiaj.

Noul vârf de gamă va beneficia și de elementele vizuale care îi confirmă natural sportivă: jante mai mari, etriere de culoare roșie, un eleron pe capacul portbagajului în cazul versiunii liftback și logo-ul RS, însoțit acum de literele iV, care dezvăluie faptul că este vorba despre o versiune electrificată. Același logo apare într-o imagine teaser, făcută publică zilele trecute.

 

De câteva zile, suntem și pe Instagram, iar la discuții vă așteptăm pe grupul Promotor – Informații și discuții despre mașini.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide