Noul BMW i5, imagini spectaculoase din timpul testelor în condiții de iarnă – VIDEO

Autor: Adrian Somai 29 mart. 2023 Știri auto

BMW prezintă la mijlocul acestei săptămâni mai multe fotografii cu viitorul i5, versiunea electrică a lui Seria 5. Noul model a fost surprins într-o serie întreagă de imagini spectaculoase în timpul testelor în condiții de iarnă extreme organizate de producătorul bavarez în Suedia, în interiorul Cercului Arctic.

Seria 5 ajunge astfel la cea de-a opta generație a sa, fiind unul dintre cele mai apreciate modele din gama constructorului german. În premieră, Seria 5 va primi în acest an și o versiune 100% electrică. Lansarea acesteia este programată mai târziu în acest an. Până la prezentarea oficială însă, conducerea BMW publică mai multe fotografii care îl au în prim plan pe viitorul i5, potrivit Carscoops.

Germanii se pregătesc intens pentru lansarea acestei versiuni electrice i5, testele pregătitoare începând încă din iarna anului trecut. Recent au fost organizate cele mai dificile teste însă, cele în condiții extreme de iarnă. Noul BMW i5 a fost, așadar, protagonistul realizate în cadrul centrului de testare din Arjeplog. Până acolo, mașina a fost condusă pe o distanță de circa 3.000 de kilometri pe drumul ce leagă Munchen de nordul Suediei. Primele teste au fost susținute în apropierea Munților Alpi, iar mai apoi noul BMW i5 a avansat spre interiorul Cercului Arctic.

Timp de încărcare mai mic în orice condiții de vreme

Deși nu suntem prea departe de momentul lansării, oficialii BMW nu au dezvăluit până acum prea multe informații despre versiunea electrică a lui Seria 5. Noul BMW i5 va fi dotat cu noua tehnologie BMW eDrive de generația a 5-a. De asemenea, datorită tehnologiei de ultimă generație, producătorul bavarez promite că viitorul i5 va beneficia de un timp de încărcare a acumulatorilor mai mic, indiferent de condițiile meteo.

Mai multe detalii tehnice vom afla, cel mai probabil, în următoarele luni, atunci când prezentarea oficială a noului BMW i5 se va apropia!

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide