Noul BMW iX M60 este disponibil în România. Vezi cât costă SUV-ul electric de performanță

Autor: Mihai Morcovescu 21 ian. 2022 Știri auto

Cel mai nou model lansat de producătorul german de automobile BMW este iX M60, primul SUV electric al diviziei de performanță M. Bolidul german este de-acum disponibil pentru a fi comandat și pe piața din România.

Alături de modelul i4 M50, noul iX M60 marchează intrarea diviziei M în segmentul modelelor de performanţă cu zero emisii.

Noul BMW iX M60 pornește de la 126.199 de euro cu TVA

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Noul BMW iX M60 vine cu două motoare electrice. Acestea generează o putere combinată de până la 619 CP și 1.100 Nm de cuplu cu funcția Launch Control activă și doar pentru 10 secunde. Cu aceste resurse, sprintul 0-100 km/h este realizat în 3,8 secunde, iar viteza de vârf anunțată este de 250 km/h.

Ansamblul este completat de o baterie cu o capacitate de 105,2 kWh. Autonomia anunțată de constructorul bavarez este de până la 575 de kilometri în ciclul de testare WLTP.

Pe piața din țara noastră, noul BMW iX M60 poate fi comandat la un preț ce pornește de la 126.199 de euro. Pentru acești bani, clienții români beneficiază, între altele, de pachetul M Sport, faruri BMW Laser, suspensii pneumatice adaptive și instalație de climatizare pe patru zone.

Din ofertă mai faci parte un plafon panoramic „Sky Lounge” și sistemul audio performant Bowers & Wilkins Diamond Surround.

Sursa: BMW

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide