Noul BMW Seria 8 Golden Thunder Edition e de aur!

Autor: Elena Luchian 22 iun. 2020 Știri auto

Extravaganța poartă de acum un nume nou: BMW Seria 8 Golden Thunder Edition. Este ediția specială disponibilă pentru toate cele trei tipuri de caroserie din gama Seria 8: Gran Coupe, Coupe și Cabrio.

GALERIE FOTO

Este ușor de recunoscut BMW Seria 8 Golden Thunder Edition. Vine cu accente aurii la exterior și cu o serie de elemente la interior cu același finisaj auriu. Astfel, carcasele oglinzilor laterale, pragurile, jantele de 20 de inci cu etriere negre și spoilerul spate, acesta din urmă fiind rezervat versiunii Coupe, vor fi vopsite în auriu. Finisajele aurii formează un contrast interesant cu nuanța caroseriei ediției speciale, care este disponibilă în Sapphire Black sau Frozen Black.

Mașina este echipată și cu Pachetul BMW Individual High Gloss Shadow, care asigură același contrast izbitor. Scaunele sunt îmbrăcate în piele Merino de culoare neagră din gama BMW Individual, iar plafonul este acoperit cu Alcantara Anthracite la BMW Seria 8 Gran Coupe și BMW Seria 8 Coupe.

Se regăsesc elemente aurii din aluminiu pe tunelul median, iar pe tetieră apare inscripția Golden Thunder Edition.

Echiparea standard a ediției speciale include sistemul audio Bowers & Wilkins Diamond Surround și pachetul CraftedClarity, care aduce la bord finisaje din sticlă pe selectorul de viteze, comutatorul iDrive, butonul de start/stop și butonul de volum. Tot standard este și Pachetul M Sport.

BMW Seria 8 Golden Thunder Edition, ediție specială disponibilă pentru trei motorizări

Golden Thunder Edition este disponibilă cu trei motorizări. Este vorba despre:

  • 840d xDrive cu motor diesel de 3.0 ltiri, care dezvoltă 320 de cai putere, cuplat la o transmisie automată și la un sistem de tracțiune integrală;
  • 840i cu motor de 3.0 litri cu șase cilindri în linie cu 340 de cai putere și tracțiune spate;
  • M850i xDrive motor V8 de 4,4 litri, cu 530 de cai putere și tracțiune integrală.

Ediția specială dedicată amatorilor de ediții speciale extravagante va intra în producție în luna septembrie a acestui an, la uzina BMW din Dingolfing, Germania.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW



Comentarii
Inchide