Noul BMW XM va fi prezentat oficial în 27 septembrie – VIDEO

Autor: Adrian Somai 14 sept. 2022 Știri auto

BMW publică la mijlocul acestei săptămâni un nou teaser care îl are ca protagonist pe viitorul XM, SUV-ul așteptat deja cu multă nerăbdare de pasionații auto din întreagă lume. Cu această ocazie, oficialii constructorului bavarez au confirmat și faptul că modelul va fi prezentat oficial peste mai puțin de două săptămâni, în data de 27 septembrie.

Campania de promovare a viitorului BMW XM continuă cu un nou teaser pe care producătorul german îl face public astăzi. Clipul video de numai câteva secunde ne permite să vedem partea frontală a bolidului, putând fi observate grila iluminată, blocurile optice și luminile de zi subțiri.

Despre noul SUV din portofoliul constructorului bavarez știm până la această oră că va fi echipat din punct de vedere tehnic cu un sistem de motorizare plug-in hybrid. Sistemul va fi alcătuit dintr-un propulsor V8 nou dezvoltat, alături de care se va regăsi un agregat electric. Împreună, cele două vor dezvolta un total de 653 de cai putere și un cuplu maxim de 800 Nm. Deși nu avem încă detalii cu privire la cifrele de performanță ale viitorului SUV, trebuie să recunoaștem că ceea ce știm până acum sună destul de promițător!

Noul XM ar putea avea o versiune mai puternică

Pasionații auto care își doresc ceva mai multă putere sub capotă ar putea avea motive de bucurie în scurt timp, zvonurile aducând în discuție o posibilă versiune mai puternică pentru SUV-ul XM. Mai exact, aceasta ar putea oferi 748 de cai putere și un cuplu maxim de 1.000 Nm. Rămâne să vedem în următoarele două săptămâni dacă aceste zvonuri se vor dovedi a fi conforme cu realitatea!

Viitorul SUV BMW XM va intra în linia de producție a uzinei producătorului german din Spartanburg, în Statele Unite ale Americii. Mai multe detalii vom afla în data de 27 septembrie, atunci când SUV-ul va fi lansat oficial.

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=-wSJUZlry_0&t=12s

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BMW


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide