Noul Fiat Panda apare într-o serie de imagini neoficiale 

Autor: Ionuț Vîlciu 06 feb. 2024 Știri auto

Fotografii cu un nou model au apărut recent pe internet și ar putea prefigura lansarea noului Fiat Panda, care este așteptată să aibă loc în luna iulie a acestui an.

Noul Fiat Panda este așteptat să debuteze oficial în luna iulie a acestui an. Până acum nu au răsărit poze spion sau imagini teaser, astfel că încă nu știm la ce să ne așteptăm. Nu există încă răspunsuri clare, deși ceva a apărut recent pe internet.

Au apărut fotografii brevetate ale unui model misterios. Nu există logo-uri sau altceva care să ne spună identitatea exactă a mașinii în cauză, deși pentru mulți, un lucru este cert, ceea ce apare în fotografii este noul Fiat Panda electric.

Bineînțeles, noul model electric nu va avea legătura cu generația actuală de Panda, care va primi o actualizare în decursul acestui an, potrivit Motor1. Cu toate că nu există însemne pe imaginile patent, există un element care are legătură cu identitatea brandului Fiat.

Acesta ar putea fi noul Fiat Panda, un nou concurent pe piața mașinilor electrice accesibile

Dacă ne uităm lângă farul drept al mașinii, putem observa câteva linii verticale. Acestea ar putea reprezenta un tribut aduse grilei primei generații Panda. Lăsând acest lucru la o parte, să ne concentrăm atenția asupra celorlalte elemente de design. Blocurile optice sunt dispuse orizontal și sunt unite printr-o bandă luminoasă. Partea frontală este închisă, ca la multe alte mașini electrice, iar pe laterale sunt luminile secundare cu design dreptunghiular, asemănătoare cu cele de pe conceptul Centoventi.

Noul Fiat Panda ar trebui să împartă platforma tehnică cu noul Citroen e-C3, prezentat anul trecut. Înseamnă că grupul de propulsie va consta într-un motor frontal de 113 CP și o baterie litiu-fier-fosfat de 44 kWh, pentru o autonomie maximă de 320 km.

Data de lansare a noului Fiat Panda electric este stabilită pentru 11 iulie 2024, pentru a marca cea de-a 125-a aniversare a companiei. Noul model va fi produs în Serbia și este de așteptat să fie pus în vânzare între sfârșitul acestui an și începutul lui 2025.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Motor1


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide