Noul Hyundai Santa Fe a fost spionat fără camuflaj. Schimbarea este radicală – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 03 aug. 2023 Știri auto

Noua generație Hyundai Santa Fe a fost surprinsă pe drumurile publice fără pic de camuflaj. Mașina are un design cu linii drepte, foarte distinctiv.

În urmă cu doar două săptămâni, Hyundai a dezvăluit primele imagini oficiale cu noua generație a SUV-ului Santa Fe, pentru care a adus un design cu totul nou, mult mai robust, alcătuit preponderent din linii și suprafețe drepte. SUV-ul de clasă medie a fost urmărit în trafic în timp ce cutreiera străzile din Coreea de Sud fără nici un fel de camuflaj. Debutul complet este programat să aibă loc în zilele următoare, iar între timp, videoclipurile de spionaj ne permit să ne familiarizăm cu noul design îndrăzneț abordat de Hyundai pentru cea de-a cincea generație Santa Fe.

Au fost zărite mai multe prototipuri și, așa cum se întâmplă de obicei, putem spune că noul Santa Fe arată mai bine în viața reală decât în fotografiile oficiale, oferite de producător. Este o schimbare drastică de la o generație la alta, dar aspectul de tip Land Rover Defender s-ar putea să aibă mare succes la public.

Noul Hyundai Santa Fe defilează cu noul său design pătrățos pe drumurile publice

Câteva videoclipuri au fost postate pe canalul de YouTube 숏카 SHORTS CAR și putem vedea noua iterație a SUV-ului circulând pe drumurile din Coreea de Sud fără nici o urmă de camuflaj aplicată pe caroserie.

Observăm blocurile optice full LED atât în față, cât și în spate, dar și profilul care ne duce cu gândul la noua generație a SUV-ului britanic Land Rover Defender. Detaliile tehnice vor fi comunicate în perioada următoare, dar știm deja că noul Santa Fe are un ampatament mai lung decât vechea generație. Mașina pare mai mare, per total, dar rămâne să vedem care vor fi dimensiunile exacte, dar și ce motorizări va oferi Hyundai.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: 숏카 SHORTS CAR YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide