Noul Lexus NX a ajuns în România. Vezi cât costă

Autor: Mihai Morcovescu 03 nov. 2021 Știri auto

Prezentată în urmă cu circa cinci luni, cea de-a doua generație a SUV-ului de lux Lexus NX este disponibilă de-acum și pe piața din România.

Lista de prețuri este deschisă de versiunea hibrid 350h FWD, care are un preț de pornire de 52.245 de euro. Modelul a primit un sistem de propulsie compus dintr-un motor aspirat pe benzină de 2,5 litri și unul electric, care dezvoltă împreună o putere maximă de 244 CP, care este livrată către roțile din față.

Marea noutate din gama niponilor o reprezintă versiunea NX 450h+, care este primul plug-in hybrid din istoria Lexus. Acesta este echipat cu un motor de 2,5 litri și o unitate electrică, amplasată posterior.

Dotări de lux pentru noul Lexus NX

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Sistemul este conectat la un acumulator litiu-ion de 18,1 kWh, care asigură o autonomie de 63 km în modul „full-electric”, la o viteză de top de 135 km/h. Când bateria este descărcată, propulsia va fi asigurată de sistemul hibrid care încarcă acumulatorii în timpul mersului. Versiunea 450h + dezvoltă o putere maximă de 306 CP și atinge „suta” în puțin peste șase secunde.

Prețul în cazul acestei versiuni pleacă de la 64.725 de euro și ajunge la 65.656 euro dacă punem la socoteală și dotările oferite opțional.

Lexus este disponibil în patru niveluri de echipare: Business, Executive, F Sport și Luxury. În echiparea standard, noul Lexus NX oferă, între altele, faruri Bi-LED, jante de 18 inch, instalație de climatizare automată, tapițerie din piele sintetică, sistem audio cu 10 boxe, haion acționat electric.

Sursa: Lexus

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Lexus


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide