Noul Maserati GranTurismo va participa la Milan Design Week 2023

Autor: Ionuț Vîlciu 03 apr. 2023 Știri auto

Noul Maserati GranTurismo va participa la Milan Design Week 2023. Producătorul italian va aduce trei exemplare ale noului său model.

Noul Maserati GranTurismo va fi prezent la Săptămâna Modei de la Milano, evenimentul internațional anual care sărbătorește stilul. Un eveniment de neratat pentru cei care folosesc designul cel mai rafinat, frumos și esențial în creațiile lor. Trei modele unice GranTurismo, parte din programul Maserati Fuoriserie, vor fi prezente atât virtual, cât și fizic. Ediția specială GranTurismo Launch Edition PrimaSerie 75th Anniversary, creată pentru a serba istoria modelului, va adăuga o notă suplimentară de exclusivitate selecției Maserati.

Modelele unicat GranTurismo One Off Prisma și GranTurismo One Off Luce, echipate cu motorul cu combustie internă Nettuno V6, respectiv motorizarea complet electrică Folgore, vor fi juxtapuse cu inspirația îndrăzneață a lui Hiroshi Fujiwara, pionier al hainelor de stradă și autorul propriei interpretări a modelului coupé de înaltă performanță. Artistul japonez va dezvălui o ediție digitală One Off, cât și o colecție-capsulă personalizată, concepută special pentru evenimentul Design Week.

Maserati aduce trei exemplare speciale la Milan Design Week 2023

GranTurismo One Off Prisma este un tribut dedicat istoriei modelului. Caroseria este colorată într-o paletă de 14 culori diferite. Două dintre acestea sunt culori moderne, în timp ce restul reprezintă tonurile celor mai populare modele GranTurismo din trecut, printre care și culoarea Amaranto specifică modelului Maserati A6 1.500 din 1947, cât și Oro Longchamps, care a luminat modelul Maserati Khamsin din 1973. Caroseria acestui model unicat este înfrumusețată cu detalii din peste 8.500 de litere aplicate manual, care alcătuiesc numele automobilelor Maserati.

„GranTurismo Prisma este o odă adusă moștenirii noastre de 75 de ani și măiestriei care a creionat toate mașinile pe care Maserati le-a produs de-a lungul timpului. GranTurismo Luce este viitorul nostru, în perfect echilibru cu Prisma. Esența acestora este interdependentă. În materie de inovație, Prisma exprimă frumusețea și excelența confecției italiene, cât și măiestria vopsirii și culorilor; Luce dezvăluie suita de tehnologii dezvoltate cu Folgore, îmbinând atitudinea noastră avangardistă cu creativitatea caracteristică italiană”, a declarat Klaus Busse, Head of Design Maserati.

Pe 19 aprilie 2023, mașinile vor fi expuse în noua reprezentanță Maserati din inima cartierului Magenta din Milano, pentru o vizionare exclusivă destinată invitaților speciali, iar din 20 aprilie, vizitatorii pasionați de design și pasionații de automobile vor putea să le experimenteze de aproape.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Maserati


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide