Noul McLaren 620R – Cum arată mașina de 250.000 de lire sterline care nu are aer condiționat?

Autor: Promotor 09 dec. 2019 MASINI NOI

Noul McLaren 620R este versiunea certificată pentru drumurile publice a mașinii de curse 570S GT4. Modelul vine cu 620 de cai putere și accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 2,9 secunde. Doar 350 de astfel de mașini vor fi construite. Toate vor fi construite manual.

Intră în galerie

Este cel mai puternic model McLaren Sports Series. Acesta este pus în mișcare de un motor V8 twin-turbo de 3,8 litri, preluat de la GT4. Viteza maximă este de 322 km/h. Doar 1.282 de kilograme cântărește hypercar-ul. Pentru a păstra masa cât mai mică, hypercar-ul nu are, în specificația standard, dotări cum ar fi aerul condiționat, sistem de navigație IRIS sau sistem audio, dar opțiunile pot fi bifate fără costuri suplimentare. Contra cost, se poate comanda sistemul audio de top Bowers & Wilkins.

Se regăsesc la bord scaune din fibră de carbon cu centuri în șase puncte, padele pentru schimbarea treptelor pe coloana de direcție, volan cu marcaj pentru ora 12, dar și chingi care îl ajută pe cel de la volan să închidă portierele.

620R aleargă pe jante de 19 inci pe puntea față și de 20 de inci pe puntea spate, îmbrăcate în anvelope semi-slick Pirelli P Zero Trofeo R, dezvoltate de divizia de Motorsport a producătorului de anvelope.

Trei culori exterioare sunt disponibile în gamă: McLaren Orange cu dungi racing, Silica White cu dungi portocalii și Onyx Black cu dungi portocalii.

Primii clienți își vor primi mașina începând cu luna februarie a anului viitor. Prețul hypercar-ului pornește de la 250.000 de lire sterline, iar în preț este inclusă o experiență pe circuit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: McLaren



Comentarii
Inchide