Noul model crossover Dacia, surprins în timpul testelor pe Transalpina. Să fie prima Dacia hibridă? – VIDEO

Autor: ProMotor 25 feb. 2021 Știri auto

Dacia a început testele pentru noul model SUV / crossover al mărcii. Acesta ar putea fi un model mai mare decât Duster, sau chiar prima Dacia hibrid.

Noul model crossover cu șapte locuri pare mai degrabă a fi o noua versiune a lui Logan MCV. Observăm că luneta și ușa portbagajului sunt perpendiculare pe sol. Asta înseamnă că spațiul din portbagaj va fi considerabil mai mare.

Imagini de la teste au fost surprinse de un turist pe Transalpina în data de 25 februarie. Clipul a fost apoi publicat de către site-ul ziare.com.

Noul model crossover Dacia cu 7 locuri a fost filmat pe Transalpina

Deocamdată vedem că modelul se află în perioada de testare pe drumurile publice. Mai multe detalii oficiale despre cum va arăta noul membru al familiei Dacia, dar și ce aduce nou în materie de tehnologie și motorizări, vom afla abia la toamna acestui an. Asta înseamnă că mașina, a cărui nume nu este cunoscut oficial, va apărea pe piață în primăvara anului viitor.

După cum se vede și din imaginile video este vorba de o mașină mare (aproximativ 4,5 metru lungime), cel mai probabil cu șapte locuri. Asta înseamnă că va fi cea mai mare Dacia produsă până acum. Din punct de vedere tehnologic se așteaptă ca noul model să dispună de tehnologie hibridă sau ”mild hybrid”.

Nu se cunoaște încă numele comercial pe care îl va adopta noul model Dacia

Există zvonuri care anunță că noul model va fi cel mai scump vehicul din gama Dacia, depășind chiar prețul lui Duster. Se vehiculează că va costa aproximativ 23.000 de euro, sau poate chiar mai mult. Dar, după cum spuneam, aceste detalii nu sunt oficiale.

Dacia are pregătite câteva surprize pentru 2021, iar toate mașinile care vor fi lansate în viitorul apropiat împrumută tehnologie de la modelele Renault, iar liniile de design sunt mult mai atrăgătoare.

În urmă cu câteva zile, un site din Rusia a postat câteva imagini cu ceea ce pare o mașină asemănătoarea cu cea filmată pe Transalpina.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ziare.com



Comentarii
Inchide