Opel lanseasă un nou model electrificat cu pachete de baterii ce oferă autonomie de 200, respectiv 300 de km

Autor: Marius Vișan 08 nov. 2019 Știri auto
Opel lanseasă un nou model electrificat cu pachete de baterii ce oferă autonomie de 200, respectiv 300 de km

Ofensiva Opel de electrificare a autovehiculelor continuă: în 2020 va fi oferită o versiune complet electrică a modelului Opel Vivaro.

Clienții pot alege între cele două capacități ale bateriei, în funcție de necesitățile pe care le au. Noul Opel Vivaro-e va fi disponibil cu o baterie de 50 kWh pentru o autonomie de 200 de kilometri, sau cu o baterie de 75 kWh pentru până la 300 km, conform WLTP.

Modelul Vivaro-e este bazat pe platforma EMP2 a grupului, care permite utilizarea atât a sistemelor de propulsie convenționale, cât și a celor electrice. Următorul autovehicul comercial electric – modelul Opel Combo-e – va fi lansat în 2021.

Generația a treia a modelului Opel Vivaro a sosit în reprezentanțe cu câțiva ani în urmă. Autovehiculul comercial ușor multifuncțional este disponibil acum cu trei lungimi în loc de două (4,60 metri, 4,95 metri și 5,30 metri).

În comparație cu modelul anterior, acesta are o sarcină utilă mai mică cu 200 kg (până la 1.400 kg) și poate tracta cu o jumătate de tonă mai mult (sarcină de remorcare de până la 2.500 kg). De asemenea, majoritatea versiunilor noului Vivaro au înălțimea de numai 1,9 m, pentru a putea intra în parcările subterane. A crescut, de asemenea, nivelul de confort al șoferului și al pasagerilor.

Opțional, sunt disponibile numeroase tehnologii și sisteme de asistență de top, de la sistemul adaptiv de control al tracțiunii IntelliGrip și camera video panoramică pentru marșarier, cu unghi de 180 de grade, până la sistemul infotainment multimedia. Caracteristici precum ușile glisante pe bază de senzori radar și opțiunea practică FlexCargo facilitează zilele de lucru.

Opel Vivaro-e va fi lansat în 2020

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide