Noul Range Rover se va prezenta publicului pe 26 octombrie

Autor: Mihai Morcovescu 20 oct. 2021 Știri auto
Noul Range Rover se va prezenta publicului pe 26 octombrie

Constructorul britanic Land Rover a anunțat că noua generație a SUV-ului de lux Range Rover va fi prezentată oficial în ziua de 26 octombrie. Comenzile vor începe imediat după lansare.

Cu această ocazie au fost publicate două fotografii teaser cu cea de-a cincea generația a navei amiral, precum și un teaser video.

Din imagini nu reiese faptul că britanicii ar fi adus modificări majore la nivelul aspectului exterior, astfel că, din punct de vedere estetic, este vorba mai degrabă de o evoluție a actualului design.

Se poate vedea o parte a capotei care poartă inscripția Range Rover și care ne permite să vedem o parte a noii grile frontale, care prezintă dreptunghiuri alungite cu margini rotunjite.

Range Rover „full electric”?

Noul Range Rover se va prezenta publicului pe 26 octombrie

Dezvoltată pe noua platformă MLA, Range Rover 2021 va fi oferit în continuare atât în versiunea standard, cât și cu cea cu ampatament mărit.

Gama de motorizări va cuprinde și o versiune plug-in hybrid, care va avea două motoare electrice, unul pe puntea față și altul pe puntea spate. Această versiune o va înlocui pe cea actuală, care are un singur motor electric. Este posibil ca la un moment dat să apară și o variantă „full electric”.

Nu este clar dacă va mai fi oferit un V8, deși anul trecut Land Rover a mutat producția actualului său motor de 5,0 litri cu opt cilindri supraalimentat, după închiderea fabricii Ford unde acesta era construit. Există, de asemenea, posibilitatea ca un V8 nou să vină de la BMW.

Video

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Land Rover (@landrover)

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Land Rover


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide