Noul Range Rover SV: 1,6 milioane de variante de personalizare

Autor: Mihai Morcovescu 19 dec. 2021 Știri auto

Constructorul britanic de automobile Land Rover a dezvăluit noua generație a SUV-ului de lux Range Rover SV. Modelul este oferit în două variante de ampatament, standard sau lung, și se spune că oferă peste 1,6 milioane de posibilități de personalizare diferite.

Noul Range Rover SV se distinge la partea frontală printr-un spoiler restilizat și o grilă masivă alcătuită din cinci baghete orizontale. Priza de aer situată în partea inferioară a barei de protecție se întinde pe toată lățimea mașinii.

Aspectul estetic exterior este completat de jantele de până la 23 de inch, emblemele ceramice SV (n.n. – Special Vehicle) și ornamentele metalice. Gama de culori pentru caroserie este foarte ofertantă și include 14 nuanțe. În plus, clienții pot opta pentru serviciul SV Bespoke to Sample, care poate realiza orice nuanță de culoare doresc clienții.

Range Rover SV oferă placare Atlas Silver sau Antracit pentru accentele metalice de pe grilă, hayon și de pe aripile posterioare. Opțional este oferit un plafon contrastant Narvik Black sau Corinthian Bronze.

Luxul este la el acasă în noul Range Rover SV

Noul Range Rover SV oferă clienților săi unul dintre cele mai luxoase interioare din segment. Britanicii au pregătit o serie de finisaje din ceramică la nivelul selectorului transmisiei, a butoanelor instalației de climatizare și pe alte comenzi situate pe consola centrală.

Aceste finisaje ceramice sunt produse în același mod precum cadranele ceasurilor de lux. Întregul proces durează aproximativ zece săptămâni, iar fiecare componentă este verificată manual.

În același timp, SUV-ul a primit ornamente din lemn, realizate printr-o metodă specială de prelucrare și de șlefuire. Lemnul elegant acoperă în întregime consola centrală.

Sunt oferite câteva modele de tapițerii din piele naturală perforată și din piele sintetică. Acestea din urmă vin în combinație cu un material textil foarte fin, denumit Kvadrat Remix, care a fost folosit pe spătarele scaunelor și pe tetiere.

Pentru cei cărora nu le place pielea, britanicii au pregătit o tapițerie dintr-un material poliuretanic foarte similar cu pielea. Sunt oferite două pachete: Light Cloud și Cinder Grey Ultrafabrics.

Acestea sunt doar câteva dintre cele peste 1,6 milioane de configurații diferite pentru care pot opta clienții. Pentru cei mai nehotărâți cumpărători, Land Rover a pus la dispoziție temele de design SV Serenity și SV Intrepid.

Sub capota noului Range Rover SV a fost montat un propulsor bi-turbo V8 de 4,4 litri. Acesta dezvoltă 530 CP și 750 Nm de cuplu.

Sursa: Land Rover

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Land Rover


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide