Noul Renault Megane R.S TROPHY-R a stabilit un nou record pe Spa-Francorchamps

Autor: ProMotor 24 iul. 2019 Știri auto
Noul Renault Megane R.S TROPHY-R a stabilit un nou record pe Spa-Francorchamps

După timpul de referinţă realizat pe Nürburgring Nordschleife, Renault Megane R.S. TROPHY-R stabileşte un nou record de 2’48’’338 (cu 5 secunde mai puţin faţă de recordul anterior), în categoria tracţiune faţă, pe legendarul circuit Spa-Francorchamps, ca parte a evenimentului R.S. Days. În mod excepţional, recordul a fost transmis în direct pe reţelele sociale ale Renault Sport, la deschiderea celei de-a 5-a etape de Formula Renault Eurocup.

Renault MEGANE RS TROPHY-R este o nouă versiune a unui model iconic lansat acum 15 ani, care, asemenea predecesorilor săi, a stabilit recorduri de circuit în categoria modelelor de serie cu tracţiune faţă, perpetuând pasiunea şi performanţa celor de la Renault Sport.

Păstrând tradiţia Renault Sport, această nouă generaţie de Megane RS TROPHY-R nu îşi datorează performanţa doar puterii motorului, deoarece acesta este identic cu cel de pe Megane RS Trophy, lansat la începutul anului 2019. Megane RS TROPHY-R a fost dezvoltat ca o maşină de curse într-un timp foarte scurt, de către o echipă dedicată, concentrându-se pe trei axe: diminuare maximă de masă (până la 130 kg faţă Megane RS Trophy fără opţionale), aerodinamică regândită şi o dezvoltare accentuată a celor două punţi.

Renault Megane R.S. TROPHY-R R va fi lansat înainte de sfârşitul anului 2019, sub forma unei serii limitate de 500 de exemplare. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide