Noul Smart #1 Brabus a fost prezentat și vine cu peste 400 de cai

Autor: Ionuț Vîlciu 16 aug. 2022 Știri auto

Smart a făcut publice primele imagini cu noul Smart #1 Brabus. Aceasta este versiunea sportivă a SUV-ului electric.

După mai multe teasere ale modelului, Smart a făcut publice imaginile cu noul Smart #1 Brabus. Mașina se dorește a fi varianta orientată către performanță a noului SUV complet electric.

Pentru început, să ne îndreptăm atenția asupra diferențelor estetice pe care versiunea Brabus le aduce.

În primul rând, există o mulțime de elemente vopsite într-o nuanță de roșu aprins. Culoarea roșie se regăsește pe bara de protecție, prizele de aer, praguri, capacele oglinzilor, plafon și etrierele de frână. Aceasta contrastează cu finisajul exterior gri mat și emblemele negre.

Pentru a-l face să arate mai agresiv, a fost instalată o nouă bară față. Aceasta are fante de aer adiționale, dar și un splitter mai agresiv. Alte adiții includ jantele din aliaj de 19 inch, în două tonuri, geamurile cu tentă, spoilerul mare din spate și difuzorul suplimentar, care îl fac să arate ca un hot hatch.

Modificările continuă și la interior. Detalii roșii se regăsesc prin tot interiorul. De asemenea, insignele Brabus pot fi găsite pe volan și pe tetiere. Scaunele sunt tapițate cu piele si piele întoarsă cu cusături roșii. Centurile de siguranță sunt și ele tot roșii, iar volanul este îmbrăcat in Alcantara. O altă modificare interioară este pedalierul din aluminiu.

Smart cu peste 400 de cai putere

Smart nu a dat foarte multe detalii despre motorul electric al Brabusului #1. Presa chineză susține că modelul va avea două motoare electrice cu o putere combinată de până la 428 de cai putere. Aceasta este o actualizare sănătoasă peste cei 264 de cai putere ai lui Smart #1. Modelul standard vine cu un singur motor electric.

Puterea suplimentară combinată cu tracțiunea integrală va face SUV-ul mult mai rapid pe linie dreaptă. Setarea mai sportivă a suspensiei și frânele mai puternice vor îmbunătăți și mai mult manevrabilitatea. Un aspect mai puțin plăcut ar putea fi autonomia, având în vedere că, cel mai probabil, bateria de 66 kWh va fi utilizată și pe acest model mai puternic.

Modelul își va face debutul pe 26 august la Salonul Auto de la Chengdu din China, unde se așteaptă ca Smart să anunțe specificațiile detaliate.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide