Noul SsangYong Torres poate fi comandat în România. Prețurile pornesc de la 28.950 de euro

Autor: Ionuț Vîlciu 24 iul. 2023 Știri auto

SsangYong Torres este disponibil și în România. Ce oferă cel mai nou model al producătorului coreean, un rival pentru Toyota RAV4 sau Hyundai Tucson.

SsangYong este recunoscut pentru SUV-urile sale ce oferă, de foarte multe ori, un raport preț-calitate destul de bun. Sunt modele competitive, care oferă destule dotări clienților, spațiu, chiar și ceva abilități în teren.

Cel mai nou model disponibil pe piața din România este SsangYong Torres. Într-adevăr, brandul și-a schimbat numele în KG Mobility dar, pentru moment, în România activează sub numele de SsangYong.

Torres este un SUV de segment C, un competitor pentru modele precum Toyota RAV4, Hyundai Tucson, Mazda CX-5 sau Volkswagen Tiguan, astfel că are ceva concurență. Torres măsoară 4,7 metri în lungime, 1,89 metri în lățime și este înalt de 1,72 metri. Singura motorizare disponibilă este cea de 1,5 litri, pe benzină, care produce 163 CP și 280 Nm.

Cel mai ieftin  SsangYong Torres costă 28.950 de euro

Conform prețurilor oferite de importator, cel mai ieftin SsangYong Torres pornește de la 28.950, fiind vorba despre un preț promoțional. Fără reducerea aplicată, prețurile pornesc de la 31.450 de euro. Varianta de bază, numită Club, vine dotată cu motorul de 1,5 litri și 163 CP, singurul disponibil, tracțiune față și o cutie manuală cu 6 trepte.

Indiferent de nivelul de echipare, toate mașinile vin echipate cu airbag-uri frontale pentru pasager și șofer, airbag-uri laterale față, cortină și airbag între șofer și pasager. În afară de versiunea de bază, toate celelalte primesc și airbag poziționat în zona genunchilor șoferului.

Cea mai scumpă versiune a lui Torres, nivelul de echipare Premium, costă 40.480 de euro sau 37.980 cu preț promoțional. Este cea mai accesorizată versiune și vine în standard cu transmisia automată cu 6 trepte. Cu toate acestea, cine dorește tracțiune integrală va fi nevoit să scotă din buzunar încă 1.990 de euro. De asemenea, cei ce doresc să se aventureze în off-road vor avea la dispoziție o gardă la sol de 19,5 cm.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: SsangYong


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide