Noul SUV Hyundai Palisade își va face debutul pe 13 aprilie la New York

Autor: Mihai Morcovescu 07 apr. 2022 Știri auto

Producătorul sud-coreean de automobile Hyundai a anunțat că își va prezenta noul SUV denumit Palisade pe 13 aprilie. Anunțul a fost însoțit și de câteva imagini-teaser cu viitorul model, care va fi dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la New York.

Noul Hyundai Palisade va avea aceleași motorizări ca actualul model

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Fotografiile publicate de constructorul asiatic dezvăluie o grilă frontală complet schimbată. Aceasta urmează noul limbaj de design de care au beneficiat cele mai noi modele Hyundai.

Comparativ cu modelul actual, grila îndrăzneață este mai pătrățoasă și conturează elementele de scut parametrice. Nu prezintă aceleași unghiuri și inserții triunghiulare ca la noul Tucson sau Santa Cruz. În schimb, colțurile de sus ale grilei par să se prelungească către farurile cu noua semnătură LED, însă la fel de bine acele „aripi” ar putea fi tot lumini. Într-o altă imagine se observă luminile de zi în forma literei L poziționate vertical, care flanchează grila.

Deocamdată partea din spate a noului Palisade rămâne secretă, însă este de așteptat să fie redesenată. La fel stau lucrurile și în ceea ce privește interiorul. Aici clienții vor regăsi un nou volan, un instrumentar de bord complet digital și un ecran de mari dimensiuni pentru sistemul de infotainment. De aesmenea, gurile de ventilație vor fi, se pare, mai subțiri.

Se mai observă totodată un nou set de jante din aliaj cu 14 spițe, care conferă mașinii un aspect premium. Este posibil ca aceste jante să fie incluse într-un nivel de echipare superior.

Nu ne așteptăm la un nou grup motopropulsor pentru noul Hyundai Palisade. Asta înseamnă că SUV-ul coreean va folosi în continuare un motor V6 de 3,8 litri și o transmisie automată cu 8 trepte. Va putea fi comandat atât cu tracțiune față, cât și cu tracțiune integrală.

Noul Hyundai Palisade își va face debutul pe 13 aprilie, în cadrul Salonului Auto de la New York.

Sursa: Hyundai

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide