Noul Volkswagen ID.3 facelift: cât costă în România și ce dotări are

Autor: Adrian Somai 30 mai 2023 Știri auto

Prezentat la începutul lunii martie, noul ID.3 facelift poate fi comandat acum și în România. Versiunea împrospătată pregătită de cei de la Volkswagen vine la pachet cu o serie de noutăți de ordin estetic și cu câteva îmbunătățiri la nivel tehnologic. Totodată, înălțimea noului ID.3 a scăzut cu 6 mm în comparație cu versiunea inițială.

La nivel exterior, putem observa cu această ocazie un spoiler frontal ușor modificat, o capotă nouă și un design schimbat în cazul stopurilor. De asemenea, clienții pot opta acum pentru o nouă nuanță de culoare în care poate fi vopsită caroseria, și anume Green Dark Olivine.

Modificări avem și la nivelul habitaclului, gernii pregătind acum mai multe zone acoperite cu materiale moi, plăcute la atingere. În plus, materialele de origine animală au dispărut complet de la interior. Sistemul multimedia are un display de 12 inci, la fel cum a fost și până acum, însă facelift-ul ne aduce o ușoară schimbare a meniului. În plus, clienții pot opta pentru un sistem Head-Up Display cu realitate augmentată.

Din punct de vedere tehnic nu există niciun fel de modificări, ID.3 fiind echipat în continuare cu același motor electric care dezvoltă 204 cai putere și un cuplu maxim de 310 Nm. Viteza maximă pe care o poate prinde modelul cu zero emisii este de 160 km/h, în timp ce sprintul de la 0 la 100 km/h poate fi realizat în 7.3 secunde (ID.3 Pro).

Cât costă cel mai ieftin VolkswagenW ID.3 facelift în România

Așa cum spuneam și mai devreme, noul VW ID.3 facelift poate fi comandat acum și pe piața auto din țara noastră. Prețurile pornesc de la 43.252 de euro, cu toate taxele incluse, pentru versiunea Pro, echipată cu o baterie cu capacitate de 58 kWh. În acest caz, vorbim despre o autonomie de 426 de kilometri. Versiunea Pro S, cu o autonomie de 546 de kilometri oferită de o baterie cu capacitate de 77 kWh, are un preț de pornire de 48.579 de euro.

Lista cu dotări standard oferite de cei de la Volkswagen pentru versiunea facelift a lui ID.3 cuprinde printre altele faruri LED, display central de 12 inci, volan încălzit, scaune față încălzite, sistem de climatizare Air Care pe două zone, jante cu dimensiuni de 18 inci și tapițerie din stofă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide