Noul Volkswagen Touareg poate fi comandat în România. De la cât pornesc prețurile pentru cel mai mare SUV Volkswagen

Autor: Ionuț Vîlciu 09 aug. 2023 Știri auto

Noul Volkswagen Touareg facelift poate fi comandat și în România. Prețurile pentru varianta actualizată a celui mai mare SUV Volkswagen pornesc de la 60.609 de euro cu TVA inclus.

Am făcut cunoștință cu Volkswagen Touareg facelift la sfârșitul lunii mai și am aflat că introduce noi tehnologii, menite să îl mențină competitiv și în anii următori. Acum, versiunea actualizată a SUV-ului german poate fi comandată și în România. În țara noastră, Volkswagen Touareg facelift are un preț de pornire de 60.609 de euro cu TVA inclus, iar clienții pot alege din patru niveluri de echipare: Style, Elegance, R-Line și versiunea de performanță R.

Echiparea Style, cea mai accesibilă dintre cele 4, pornește de la 60.609 euro cu TVA și este disponibilă doar cu motorul de 3,0 litri V6, pe motorină, care produce 231 CP și este cuplat la o transmisie automată cu 8 rapoarte. Printre echipamentele incluse în standard se numără tabloul de bord digital, pilotul automat adaptiv, faruri LED, jante din aliaj cu diametrul de 18 inch și sistemul de navigație Discover Pro Max.

Volkswagen Touareg facelift: Tehnologii actualizate și faruri LED Matrix noi

Următorul nivel de echipare, Elegance, pornește de la 65.822 de euro și poate fi comandată cu mai multe motorizări: V6 diesel de 231 CP, V6 diesel de 286 de cai putere, V6 benzină de 340 de cai putere și V6 Plug-in Hybrid de 381 de cai putere, care poate parcurge până la 51 km cu un singur plin de baterii. Echiparea Elegance primește în standard noile faruri LED Matrix IQ. Light HD și jante cu diametrul de 19 inch. Urmează apoi echiparea R-Line, care primește elemente vizuale noi și poate fi comandată doar cu motorizările termice de top: V6 TSI de 340 de cai putere și V6 TDI de 286 de cai putere. Această echipare pleacă de la 74.630 de euro.

Cel mai scump și mai puternic Touareg pe care îl poți comanda este versiunea R. Touareg R beneficiază de un propulsor V6 plug-in hybrid, care dezvoltă o putere totală de 462 de CP. Volkswagen Touareg R are un preț de pornire de 97.426 de euro.

Indiferent de motorizarea aleasă, cutia automată cu 8 trepte vine în standard. În plus, tracțiunea integrală 4Motion este standard pe toată gamă Touareg.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide