Noul Hyundai Santa Fe va fi dezvăluit oficial pe 10 august. Tot ce știm până acum despre noul SUV – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 08 aug. 2023 Știri auto

Hyundai anunță că va prezenta noua generația Santa Fe în data de 10 august. SUV-ul crește în dimensiuni și are un design radical diferit.

Chiar dacă am văzut deja designul noii generații Hyundai Santa Fe, producătorul coreean va dezvălui complet noul său SUV în data de 10 august, atunci când vom afla toate specificațiile noii generații. Vom știi ce motorizări vor echipa SUV-ul, dimensiunile exacte și tehnologiile pe care le aduce.

Am putut vedea deja designul noului SUV de la Hyundai. Viitoarea generație Santa Fe reprezintă o mare schimbare în materie de design în comparație cu mașina pe care o înlocuiește. Următoarea generație Santa Fe adoptă un aspect pătrat, asemănător lui Land Rover Defender, cu semnături luminoase în formă de H încadrate în blocurile optice.

În plus, mașina a crescut în dimensiuni, Hyundai spunând că noul model are un ampatament mai mare. Acest lucru ar trebui să confere mai mult spațiu pasagerilor. Deși nu a dezvăluit încă volumul interior, Hyundai susține că scaunele complet pliabile de pe al doilea și al treilea rând vor oferi spațiu interior „de vârf”.

Noua generație Hyundai Santa Fe debutează în data de 10 august

În comparație cu exteriorul robust, cu design destul de cubic, interiorul are un design ceva mai organic, dar păstrează aceeași temă a literei H, lucru care a ajutat designerii să maximizeze spațiul din cabină. De asemenea, tapițeriile colorate și ornamentele din lemn oferă interiorului, cel puțin la nivel vizual, un aer de calitate sporită.

La fel ca orice mașină modernă, noul Santa Fe este echipat cu două ecrane de 12,3 inch, ambele amplasate sub aceeași foaie de sticlă, așa cum am mai văzut și pe alte mașini, cum ar fi modele Kia sau BMW.

Nu se cunosc încă detalii despre opțiunile de motorizare, dar câteva videoclipuri au surprins prototipuri ale noii generații circulând pe drumurile publice. Am putut vedea pe acestea insigne precum „2.5T” sau „HTRAC”, de unde putem deduce faptul că noul model va avea un motor de 2,5 litri și tracțiune integrală.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Hyundai


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide