Noutăți pentru Land Rover Defender. SUV-ul primește mai multe dotări și o motorizare diesel mai puternică – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 08 mai 2024 Știri auto

Land Rover anunță o serie de actualizări pentru SUV-ul Defender. Modelul primește pachete noi de dotări și un motor diesel mai puternic.

Producătorul britanic a introdus o serie de noutăți pentru SUV-ul Defender. Actualizările se concentrează pe simplificarea gamei și pe adăugarea de noi dotări de confort. De asemenea, Defender primește acum un nou motor diesel mai puternic.

Noua generație Land Rover Defender a fost lansată în 2019 și a devenit rapid un succes comercial pentru brandul britanic, îmbinând abilitățile în off-road care au consacrat companie cu un nivel mult mai mare de confort. Chiar dacă nu vorbim despre un facelift propriu-zis, lista de actualizări este cuprinzătoare.

Cea mai mare noutate este reprezentată de motorizare diesel D350, care înlocuiește vechea motorizare D300. Așa cum sugerează și numele, noul motor diesel cu 6 cilindri în linie cu tehnologie mild-hybrid produce 350 CP și 700 Nm. Acest lucru ar trebui să faciliteze depășirile și să ofere mai multă putere pentru tractare.

Nivelurile de echipare au fost simplificate

Actualizarea lui Land Rover Defender aduce o gama simplificată de niveluri de echipare pentru toate cele trei versiuni de caroserie: 90, 110 și 130. Astfel, clienții vor avea la dispoziție de acum cinci niveluri de echipare: S, X-Dynamic SE, X-Dynamic HSE, X, și V8.

Exteriorul arată la fel ca până acum, dat fiind faptul că update-ul s-a concentrat pe interiorul lui Defender, dar există o versiune specială numită Defender 110 Sedona Edition, care va fi oferită timp de doar un an, fiind inspirată de deșertul Arizona. Ediția specială include vopseau Roșu Sedona, jante din aliaj de 22 de inch finisate cu negru lucios, plus alte ornamente negre lucioase aplicate pe caroserie.

Pe lângă noile pachete de confort, Land Rover Defender noi pachete de siguranță și sisteme de asistență pentru șofer: Off-Road, Advanced Off-Road, Dynamic Handling, Air Suspension, Driver Assist.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Land Rover


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide