Nu există niciun weekend fără mașini răsturnate în București

Autor: David Andrei 04 apr. 2021 Știri auto

Nu există weekend fără mașini răsturnate în București. Cel mai recent accident de acest tip a avut loc sâmbătă, în sectorul 2 al Capitalei.

GALERIE FOTO

Conceptul de “șoferi de duminică” are, fără îndoială, o bază reală. Aproape în fiecare weekend în Capitală apar una sau mai multe mașini răsturnate. Cel mai recent accident de acest gen a avut loc sâmbătă, 4 aprilie, la intersecția Șoseaua Colentina – Șoseaua Andronache.

Nu s-au înregistrat victime. Șoferul mașinii răsturnate a ieșit cu ajutorul altor participanți la trafic. Acesta a suferit doar câteva zgârieturi.

Martorii se contrazic. Unii susțin că șoferița aflată la volanul unui Opel nu ar fi acordat prioritate. Alții îl arată cu degetul pe cel aflat la volanul mașinii răsturnate. Poliția va decide cine se face vinovat de provocarea accidentului.

Imaginile, surprinse de un trecător la scurt timp după impact, au fost publicate pe pagina de Facebook Info Trafic București și Ilfov.

Circulația a fost îngreunată ore bune, până când o autospecială de pompieri a repus mașina pe roți. Aceasta a fost preluată ulterior de o platformă.

Mașini răsturnate în fiecare weekend în București

Mașinile răsturnate au devenit un adevărat fenomen în București. Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că, pe cele mai multe artere principale din Capitală, limita de viteză este de 50 km/h. În urmă cu o săptămână, un SUV marca BMW s-a răsturnat pe Calea Victoriei, în zona Ateneului Român, după ce a fost acroșat de un Volkswagen Golf. Impactul, deși violent, nu s-a soldat cu victime.

Tot în weekend-ul trecut, un Audi a ajuns cu roțile în sus în Rondul Coșbuc, în urma unei tamponări. Cele două femei aflate în mașină nu au fost rănite în accident.

Luna trecută, o Dacia Logan s-a răsturnat după ce a fost lovită de un Lamborghini Huracan, în apropiere de Piața Unirii din București.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov / Răzvan Alexandru



Comentarii
Inchide