Un Ford F-600 a fost transformat într-o adevărată casă pe patru roți cu dormitor, bucătărie, baie și spațiu de lucru

Autor: Adrian Somai 11 sept. 2022 Știri auto

Outpost 35 este o autorulotă construită în jurul unui Ford F-600 care dispune de toate facilitățile de acasă și de la birou necesare unei călătorii pe termen lung pe patru roți.

Ideea unei case pe patru roți a devenit din ce în ce mai atractivă în ultimii ani, un număr tot mai mare de oameni dorindu-și să evadeze din rutina de zi cu zi și să își găsească libertatea supremă la bordul unei autorulote. Pe piață au apărut în ultimii ani o serie întreagă de autorulote de dimensiuni mai mari sau mai mici, cu capacități off-road, însă alegerea unui model se dovedește a fi o misiune dificilă pentru mulți.

Pe scenă intră acum și cei de la WanderBOX, o companie de peste Ocean, cu sediul în statul Colorado. Americanii au prezentat recent proiectul Outpost 35, o autorulotă construită în jurul unui Ford F-600 care dispune de toate facilitățile de acasă și de la birou pe care cineva și le poate dori într-o călătorie pe termen lung pe patru roți. Iar prețul nu este unul atât de mare precum al altor modele similare de pe piață, cei de la WanderBOX cerând aproximativ 400.000 de euro pentru o asemenea casă pe patru roți.

Dormitorul poate fi transformat în spațiu de lucru

Pentru acești bani, Outpost 35 ne propune o serie întreagă de echipamente oferite în versiunea standard. Spre exemplu, te poți bucura de o bucătărie de dimensiuni normale și de o baie completă cu duș. Bucătăria este complet echipată, fiind dotată printre altele cu o mașină de spălat, cu un uscător, cu un frigider și așa mai departe. Nu lipsește nici televizorul de dimensiuni generoase pentru petrecerea timpului liber. Ce să mai, o adevărată căsuță cu care poți porni la drum fără niciun fel de griji, oriunde vezi cu ochii.

Outpost 35 a fost proiectat în așa fel încât să poată adăposti patru persoane, paturile fiind amplasate în fața și în spatele autorulotei. Dormitorul din spate poate fi transformat însă într-un spațiu de lucru mobil de dimensiuni generoase, dotat cu un birou mare și cu monitoare dublu încorporate.

VIDEO:

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: WanderBOX


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide