O bancă din România vinde cea mai bună mașină pentru escapadele de vară cu familia și prietenii – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 08 iun. 2023 Știri auto

A început sezonul estival, iar oamenii vor să se bucure de vară alături de familie și prieteni. Am găsit o mașină de vacanță ideală pentru vara aceasta.

Vara înseamnă distracție, relaxare, vreme frumoasă și vacanțe. Cei mai mulți aleg să petreacă vacanța alături de cei apropiați, familie și prieteni. Pentru că în aceste situații se strâng grupuri mai mari de oameni, am căutat o mașină spațioasă, în care să încapă toată gașca de prieteni.

Astfel, am mers pe varianta unui Ford Tourneo Custom, un van de pasageri care ar putea reprezenta mașina ideală în care să urci gașca de prieteni și să pleci la mare sau la munte, după caz.

Ford Tourneo oferă spațiu pentru opt persoane

Mașina în cauză este vândută de BT Leasing și este un exemplar destul de nou, puțin rulat. Mașina este fabricată în 2019 și are la bord doar 32.030 de kilometri până acum. Din punct de vedere estetic, mașina arată foarte bine, putem spune chiar că arată ca nouă, iar numărul redus de kilometri ar trebui să se transpună într-o uzură minimă a părții mecanice: motor, transmisie, suspensii sau direcție.

Sub capotă regăsim motorul de 2,0 litri, pe motorină, unitate ce produce 185 CP. De asemenea, acest Tourneo este echipat cu transmisia automată cu 6 trepte de viteză, ceea ce va spori confortul la drum lung. Producătorul declară un consum mixt de 8,4 litri pentru această mașină, o valoare deloc rea ținând cont de masa totală și de forma nu foarte aerodinamică a caroseriei.

Cât costă și ce opțiuni are?

Mașina este vândută de BT Leasing, făcând parte din parcul de mașini recuperate de bancă, și are un preț de 47.005 de euro cu TVA inclus. Pe lista de dotări regăsim: aer condiționat, senzori de parcare, Bluetooth, interior din piele, scaune încălzite, geamuri electrice, oglinzi electrice rabatabile, proiectoare de ceață, jante din aliaj, faruri Bi-Xenon, pilot automat, cârlig de remorcare, senzori de ploaie și de lumină, cameră de marșarier, conectivitate cu Android Auto și Apple Carplay.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Leasing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide