O bancă din România vinde un Audi A4 cu 400.000 de km și cutia defectă – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 18 iul. 2023 Știri auto

A4 este o linie de autoturisme compacte de lux produse începând din 1994 de Audi, o filială a Grupului Volkswagen. Modelul A4 a fost construit în cinci generații și se bazează pe platforma B a Grupului Volkswagen. Prima generație A4 a succedat modelului Audi 80.

Audi A4 este unul dintre cele mai importante modele ale constructorului german în ceea ce privește vânzările, iar anul acesta împlinește 29 de ani de când s-a lansat producția.

Modelul se bucură de succes și pe piața din România. Clienții din țara noastră îl apreciază pentru designul său dar și pentru fiabilitate. Chiar și în varianta rulată, Audi A4 este printre cele mai căutate modele, semn că mașinile germane încă sunt la putere. A4 este o mașină atât de populară încât oferte de revînzare există și pentru variante cu defecțiuni și rulaj mare.

Audi A4 Avant din 2016 de vânzare pentru 8.925 de EURO

Pe site-ul btleasing.ro am găsit un Audi A4 produs în 2016 care a ajuns la un rulaj de 400.000 de kilometri care se află la vânzare pentru suma de aproape 9.000 de Euro. Are un motor diesel de 2.0 litri care produce 140 kW / 190 de CP, precum și o cutie de viteze automată, care, din păcate este defectă. Există și numeroase urme de lovituri pe caroserie iar parbrizul este fisurat. Interiorul arată ca al unei mașini de 400.000 de km. Sunt urme de uzură pe scaunele acoperite cu material textil.

Din anunț mai aflăm că mașina are dotări precum clima automată, navigație, scaune încălzite, wireless charging pentru telefon, geamuri electrice, jante din aliaj, cârlig de remorcare și hayon cu acționare electrică.

Intră în GALERIA FOTO

Pentru comparație, pe site-ul Mobile.de se găsesc alte exemplare Audi A4 la preț asemănător, dar complet funcționale, în stare mult mai bună și cu un rulaj mai mic. Așa că vă lăsăm pe Dumneavoastră să decideți care ofertă este mai avantajoasă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: btleasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide