O femeie a fost arestată pentru că a condus un golf cart pe autostradă. Femeia consumase alcool – VIDEO

Autor: Marius Vișan 10 aug. 2022 Știri auto

O femeie din Florida pare să nu fi înțeles că un golf cart poate fi condus doar pe terenurile de golf, nu pe drumurile publice.

La începutul acestei luni, poliția din Brevard County, Florida, a arestat o femeie în vârstă de 58 de ani, după ce a fost oprită în timp ce conducea un golf cart pe autostradă. Femeia se afla sub influența alcoolului.

Fox 35 Orlando relatează că polițiștii de la Florida Highway Patrol au fost alertați după ce mai mulți șoferi au văzut cum mașinuța de golf rulează pe autostradă.

Șoferul unui camion a intervenit după ce a observat că femeia părea să leșine la volan. Șoferul a ghidat ușor golf cart-ul în afara drumului și i-a luat cheile.

O femeie din SUA a pornit pe autostradă la volanul unui golf cart

Poliția a sosit în curând la fața locului și, după ce a vorbit cu femeia de 58 de ani, a aflat că aceasta încerca să ajungă la o destinație aflată în zonă și credea că era complet legal ca ea să conducă acea mașinuță pe autostradă. Polițiștii au observat că femeia avea dificultăți de vorbite. În geanta ei au găsit o sticlă deschisă de whiskey.

Imaginile de la incident arată că femeia în stare de ebrietate s-a opus arestării. Cu toate acestea ea a ajuns pe bancheta din spate a mașinii de patrulare. Autoritățile afirmă că aceasta era atât de violentă încât nu au putut să-i facă testul de alcoolemie la fața locului.

Ulterior, femeia a fost înregistrată la închisoarea din Brevard County sub acuzația de tulburare a ordinii publice în stare de ebrietate și împotrivire în momentul arestării.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură video FOX 35 Orlando - YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide