O femeie a zburat cu un BMW. Nu a văzut spațiul verde din intersecție

Autor: ProMotor 14 feb. 2020 Știri auto

O femeie a fost arestată după ce a zburat cu un BMW peste o intersecție și a avariat mai multe mașini parcate în apropiere. Aceasta consumase substanțe interzise!

Galerie foto

Accidentul a avut loc în Long Beach, California, în jurul orei 2 dimineața. Șoferița în vârstă de 27 de ani, Marisela Ovalle, nu a fost rănită în incident, dar a fost arestată pentru că, după primele cercetări, autoritățile dezvăluie că aceasta ar fi consumat băuturi alcoolice și substanțe interzise înainte de a se urca la volan. Poliția a stabilit o cauțiune de 30.000 de dolari pentru eliberarea acesteia.

O cameră de supraveghere montată în zonă arată un BMW M4 intrând în viteză într-o intersecție. Femeia aflată la volan nu a mai avut timp să vireze și a lovit în plin un gard aflat pe spațiul verde. Mașina sa a decolat, pur și simplu, și a aterizat după intersecție. După ce a revenit la sol, mașina a lovit în plin o Mazda3, un Chevrolet Camaro și alte câteva vehicule parcate în apropiere.

Un bărbat care locuiește în zonă și care s-a ales cu două mașini avariate în urma acestui incident susține că BMW-ul avea o viteză de peste 110 km/h în momentul în care a pătruns în intersecție.

Poliția și pompierii au sosit în scurt timp. Femeia vitezomană a fost aretată. BMW-ul care pare să fie daună totală a fost luat de acolo cu o platformă.

Nu uitați! Suntem și pe Instagram!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide