O femeie cu dizabilități dispărută de nouă zile a fost găsită într-o mașină remorcată (cu video)

Autor: Mihai Morcovescu 28 feb. 2022 Știri auto
O femeie cu dizabilități dispărută de nouă zile a fost găsită într-o mașină remorcată (cu video)

O tânără cu dizabilități din statul american Washington a fost găsită în viață după ce a petrecut nouă zile într-o mașină remorcată. Automobilul, un Cadillac CTS, a fost remorcat după ce angajații unei benzinării l-au raportat ca fiind abandonat.

Femeia a petrecut nouă zile într-o mașină remorcată

Povestea este cu atât mai dramatică cu cât vinovată este nimeni alta decât mama tinerei. Aceasta a parcat mașina într-o benzinărie după care pur și simplu a plecat, abandonându-și fiica.

Potrivit poliției din Kent, un oraș din apropiere de Seattle, tânăra cu dizabilități a fost dată dispărută de sora ei la data de 14 februarie. Imediat a fost declanșată o anchetă pentru găsirea femeii, care nu mai fusese văzută din data de 5 februarie.

Personalul benzinăriei s-a autosesizat și a contactat o firmă de remorcare pentru a transporta mașina abandonată. Din nefericire, nimeni nu a observat că în interiorul Cadillac-ului se afla tânăra, mai ales că geamurile erau fumurii.

Politica firmei spune că nici o mașină remorcată nu este verificată la interior. Astfel, biata femeie a fost nevoită să petreacă nouă zile singură în mașină, în parcarea companiei de remorcări.

Ea a fost salvată în cele din urmă după ce polițiștii au contactat reprezentanții firmei cărora le-a cerut să verifice autovehiculul. Nu mică le-a fost mirarea să o descopere pe bancheta mașinii pe tânără.

Aceasta se afla în stare foarte gravă, aproape înghețată, motiv pentru care a fost transportată de urgență la spital. Deocamdată, nu se știe de ceva fi acuzată mama tinerei.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide