O femeie încearcă să umfle roţile maşinii cu ştecherul de încărcare pentru maşini electrice – VIDEO

Autor: ProMotor 20 iun. 2019 Știri auto
O femeie încearcă să umfle roţile maşinii cu ştecherul de încărcare pentru maşini electrice – VIDEO

Am crezut că le-am văzut pe toate când a apărut, anul trecut, clipul video cu o femeie care încerca să alimenteze cu benzină maşina sa Tesla Model S. Ne-am înşelat.

Pe internet a apărut acum un clip video cel puţin la fel de ciudat.

Acţiunea se petrece în Marea Britanie. Vedem cum un Volkswagen negru intra pe un loc de parcare rezervat maşinilor electrice. Asta nu e ceva neobişnuit, pentru că mulţi şoferi obişnuiesc să parcheze pe locurile acestea, deoarece se află mult mai aproape de intrare.

Din maşină coboară două femei şi una dintre ele desface capăcelele aflate pe ventilele roţilor din faţă. Apoi încearcă să umfle roţile cu încărcătorul de maşini electrie. Prima dată, ea foloseşte ştecherul mare CSS Combo 2 şi încearcă cu el. Gândindu-se probabil că nu funcţionează ştecherul, ea se îndreaptă către micul ştecher CHAdeMO.

 

 

Femeia ştia că trebuie umflate anvelopele sau primise avertizare de la sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri (TPMS). Este bine că a acţionat imediat pentru remedierea situaţiei. Să zicem că poţi fi păcălit să crezi că acele locuri conţin un compresor de aer şi pachezi pe ele. Dar să ridici ştecherul de alimentare şi să nu-ţi dai seama că pe acolo nu are cum să iasă aer, asta e deja prea ciudat.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide