O maşină, căzută în Lacul Morii

Autor: Mediafax acum 5 ani Știri auto
O maşină, căzută în Lacul Morii

Scafandrii încearcă, la ora transmiterii ştirii, să scoată o maşină din Lacul Morii, în interiorul autoturismului nefiind găsite persoane, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au precizat, marţi, că o maşină a fost localizată la aproximativ 20 de metri de mal, în Lacul Morii, echipajele de intervenţie negăsind persoane în interiorul autoturismului.

Până la ora transmiterii ştirii, nu se cunoaşte când şi cum anume a ajuns autoturismul în apă.

La faţa locului au fost trimise o autospecială cu barcă, un echipaj de scafandri şi un echipaj SMURD, iar verificările continuă în zonă.

Poliţia Capitalei: Maşina găsită în Lacul Morii nu figurează furată din ţară sau din străinătate

Din verificările Serviciului Furturi Auto rezultă că maşina găsită, marţi dimineaţa, în Lacul Morii, nu figurează că ar fi fost furată din ţară sau din străinătate, în acest moment fiind făcute verificări cu privire la circumstanţele în care autoturismul a ajuns în apă, anunţă Poliţia Capitalei.

„Se efectuează cercetarea la faţă locului, autoturismul urmând să fie ridicat şi transportat într-o locaţie ce aparţine DGPMB (Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – n.red.). Din verificările efectuate de Serviciul Furturi Auto rezultă că maşină nu figurează sustrasă din ţară sau din străinătate. Se efectuează verificări pentru a se stabili circumstanţele în care autoturismul a ajuns în lac”, anunţă Poliţia Capitalei.

Conform sursei citate, poliţiştii verifică şi dacă maşina a fost implicată în comiterea de fapte penale pe teritoriul României.
Comentarii
Inchide