O mașină de Poliție este lovită în plin într-o intersecție din Timișoara – VIDEO

Autor: George Cristea 16 iun. 2020 Știri auto
O mașină de Poliție este lovită în plin într-o intersecție din Timișoara – VIDEO

O mașină de Poliție care intră cu viteză într-o intersecție din Timișoara a fost lovită în plin de un alt autoturism. Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere.

Din imagini se vede că impactul a fost unul puternic, mașina de poliție răsucindu-se și fiind aruncată mai mulți metri, peste un scuar din centrul intersecției.

Potrivit informațiilor furnizate de publicația locală Opinia Timișoarei, mașina de poliție a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, având semnalele acustice și luminoase pornite. Din dreapta, pe bulevardul Rebreanu a trecut pe culoarea verde un autoturism al cărui șofer a observat prea târziu mașina de poliție, astfel că nu a mai putut evita impactul cu aceasta.

Mașină de poliție lovită în plin. Ce au pățit șoferii implicați în accident

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în accident, dar ambii șoferi implicați în accident au rămas fără permisele de conducere. Potrivit legii, șoferii au obligația să acorde prioritatea mașinilor de poliție, salvare și pompieri aflate în misiune cu semnalele acustice și luminoase pornite.

În același timp însă, și șoferii acestora au obligația să se asigure că pot traversa intersecția în siguranță, fără să pună în pericol alți participanți la trafic. De prisos să spunem că ambii șoferi au ignorat aceste prevederi, de unde și măsura suspendării permiselor de conducere.

Nu este prima oară când o mașină de poliție este implicată într-un accident rutier. Prin natura misiunilor lor, polițiștii pot adopta un stil de conducere mai agresiv, care nu o dată forțează limitele fizice pentru șoferi și mașinile pe care le conduc.

Într-un accident spectaculos petrecut la începutul anului, o mașină de poliție își încheia brusc cariera în zidul unei case din comuna Dumbrăveni, județul Suceava. Cauzele accidentului nu au fost comunicate.

În urmă cu o lună, un filmuleț se viraliza pe Facebook. Imaginile surprind momentul după ce o mașină a Poliției lovește din spate o altă mașină, în București. Aparent, ocupanții mașinii de poliție sunt destul de zdruncinați în accident. Ce polițist ați văzut că poartă centura de siguranță în timpul mersului?

Într-un recent caz tragic, doi polițiști și-au pierdut viața într-un accident rutier, condițiile în care s-a produs acesta fiind încă investigate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide