O mașină parcată prea aproape de linia de tramvai a fost făcută sandviș

Autor: Marius Vișan 06 apr. 2021 Știri auto
O mașină parcată prea aproape de linia de tramvai a fost făcută sandviș

Situație neobișnuită la Timișoara, unde circulația tramvaielor a fost întreruptă pentru scurt timp, luni 5 aprilie, după un accident în apropiere de sala Constantin Jude.

Un tramvai Armonia, care circulă pe linia 6, pe stradă 1 Decembrie, a acroșat un autoturism care mergea în aceeași direcție.

Autovehiculul a fost prins între tramvai și un alt autoturism care era pe marginea drumului. Circulația tramvaielor a fost întreruptă pentru scurt timp, până când au fost mutate cele două mașini. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Polițiștii urmează să stabilească cine a fost vinovatul pentru producerea accidentului, informează Opiniatimisoarei.ro.

Incidentele dintre autoturisme și tramvai sunt foarte frecvente

Un tramvai și șase autoturisme au fost implicate într-un accident produs pe 16 martie, în Iași. Un tramvai a lovit mai multe mașini care așteptau la semafor. Accidentul s-a produs pe strada Anastasie Panu, din Iași. Din primele informații, se pare că mijlocul de transport în comun a rămas fără frâne și nu a putut evita contactul cu autoturismele care așteptau la semafor.

”Poliția o să își facă treaba și o să aveți un răspuns. Deocamdată sunt în stare de șoc. Vă rog înțelegeți că sunt stresat. Oamenii se pare că sunt în regulă. Așteptăm verdictul medicilor. Mașinile erau la semafor”, a declarat atunci vatmanul. La scurt timp după această întâmplare compania de Transport Public Iași a demarat o anchetă pentru a stabili cauza accidentului.

Parcarea mașinii prea aproape de linia de tramvai este un fel de sport național

Traficul aglomerat din marile orașe ale României în determină pe șoferi să facă manevre discutabile. Una dintre ele ar fi să lase mașina parcată prea aproape de liniile de tramvai.

În vara anului trecut, mai multe tramvaie care circulau luni în zona Pipera din București au fost blocate după ce un șofer a parcat foarte aproape de linia de tramvai. Șoferul autoturismului s-a cu dosar penal pentru blocarea drumului public. Călătorii au fost nevoiți să se dea jos din tramvaiele oprite în coloană și să aleagă alt mijloc de transport în comun.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Info Trafic jud. Timiș / Opiniatimisoarei.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide