O mașină s-a făcut praf pe A2 după ce a lovit un câine – FOTO

Autor: ProMotor 26 dec. 2020 Știri auto

Un teribil accident de circulaţie, soldat cu decesul unei persoane, a avut loc joi seară pe Autostrada Soarelui. O maşină a lovit parapetul de protecţie şi s-a răsturnat, după ce a lovit un câine apărut pe carosabil.

Conform Serviciului Judeţean de Ambulanţă Călăraşi, tragedie a a avut pe Autostrada Soarelui joi seară. Un autoturism cu doi ocupanţi s-a răsturnat după ce a lovit un câine, la kilometrul 80, pe sensul de mers spre Bucureşti. În urma impactului, autovehiculul a lovit parapetul de protecţie apoi a părăsit partea carosabilă. Cei doi ocupanţi au fost încarceraţi.

La locul accidentului au intervenit din partea ISU Călăraşi o autospecială de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD, iar din partea SAJ Călăraşi o ambulanţă şi o ambulanţă.

Cum s-a făcut praf o maşină pe A2

„Un autoturism cu doi ocupanți s-a răsturnat după ce a lovit un câine la km 80 în sensul de mers spre București. În urma impactului autovehiculul a lovit parapetul de protecție apoi a părăsit partea carosabilă. Cei doi ocupanți au fost încarcerați. Au intervenit din partea ISU Călărași o autospecială de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD iar din partea SAJ Călărași o ambulanță C2 (echipaj medical de urgență cu medic) și o ambulanță B2 (echipaj medical de urgență cu asistent). După extragerea victimelor s-a constatat decesul conducătorului auto și rănirea gravă a pasagerului din dreapta, în vârstă de 12 ani. Acesta a fost transportat de ambulanța C2 la un spital din București” se arată în comunicatul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Călăraşi.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide