O nouă aplicație importantă pentru șoferi va fi disponibilă pe CarPlay

Autor: Adrian Somai 13 iul. 2023 Știri auto

Ecosistemele de aplicații disponibile pe Android Auto și CarPlay se extind semnificativ, noi și noi aplicații fiind lansate în acest scop. Potrivit AutoEvolution, acum a venit rândul unei aplicații meteo foarte populare să primească suport pentru experiența Apple optimizată pentru mașini. CarPlay a devenit indispensabil pentru un număr uriaș de șoferi, statisticile arătând că peste Ocean 8 din 10 șoferi își doresc ca mașina lor să fie echipată astfel.

MyRadar Weather Radar, una dintre cele mai populare aplicații meteo existente în prezent pe App Store, va primi în curând o actualizare care vă permite afișarea prognozei meteo pe CarPlay. Directorul executiv al companiei care se află în spatele acestei aplicații a făcut publică vestea prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare. Încă nu știm exact când va fi disponibilă noua aplicație în CarPlay, însă lucrările sunt în curs de desfășurare.

Anunțul nu include niciun detaliu, dar o captură de ecran care dezvăluie o primă interfață sugerează că aplicația va include un radar pentru a verifica condițiile meteo pentru un anumit traseu. Cu alte cuvinte, vei putea defini un traseu (așa cum ai configura aplicația de navigație) și apoi vei putea vedea prognoza meteo până la destinația finală.

Cum te poate ajuta aplicația MyRadar

La prima vedere, interfața MyRadar Weather Radar pare simplă și ușor de utilizat. Cu ajutorul aplicației îți vei putea da seama, spre exemplu, dacă este posibil ca vremea să se înrăutățească pe traseul pe care îl vei urma până la destinația dorită. Cel mai probabil, vor fi incluse și alte funcții suplimentare, dar va trebui să așteptăm mai multe informații din partea oficialilor din spatele aplicației.

Funcții similare sunt deja disponibile pe CarPlay datorită Weather on the Way, o aplicație care oferă la rândul ei prognoza meteo pentru un traseu configurat. Rămâne de văzut cum va reuși MyRadar să se diferențieze de restul aplicațiilor similare disponibile în acest moment pe piață.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor, Captura Ecran Twitter @agreen


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide