O nouă colecție de mașini uitate găsită într-un hambar din Franța: BMW 2000 CS, Citroen DS și alte nume sonore – VIDEO

Autor: Adrian Somai 12 feb. 2023 Știri auto

Să găsești o mașină uitată de câțiva zeci de ani într-un hambar reprezintă fără doar și poate un moment special pentru orice pasionat auto. Ce mai poți să spui însă atunci când dai de o întreagă colecție care numără câteva zeci, sau poate chiar sute, de mașini?! Potrivit Motor1, s-a întâmplat asta în Franța, acolo unde într-un hambar a fost găsită o colecție impresionantă de mașini.

Din unele dintre ele nu a mai rămas decât caroseria, însă unele sunt într-o stare destul de bună. Cu o investiție serioasă, câteva dintre aceste mașini pot fi puse, fără doar și poate, pe roți și scoase la plimbare pe șosea. Din păcate, unele dintre aceste mașini au stat afară timp de câțiva zeci de ani, fiind expuse la ploi, ninsori și așa mai departe. Tufișurile, frunzele și vița de vie sunt atât de dezvoltate pe unele dintre ele încât nici măcar nu se mai poate vedea vehiculul.

Colecția nu pare a fi una foarte bine definită, fiind găsite mașini diferite din toate punctele de vedere. Fiind vorba despre o colecție găsită în Franța, cele mai multe dintre ele sunt de proveniență franceză, însă exista și modele care vin din Marea Britanie, Statele Unite sau Germania. De asemenea, pot fi observate și mai multe vehicule comerciale, printre care un camion de pompieri și un Citroen cu o macara în spate.

Adevărate comori printre vechiturile găsite

Desi mulți ar putea spune că este doar un depozit de vechituri uitate, colecția ascunde și câteva bijuterii pe patru roți. Spre exemplu, un model BMW 2000 CS. Mașina este, într-adevăr, acoperită cu un strat gros de praf, însă caroseria pare în general în stare bună. La interior, o parte din tapițerie se desprinde, iar în planșa de bord pot fi observate mai multe crăpături. Avariile nu sunt însă atât de grave, cu bani putând fi reparate.

În fața BMW-ului menționat în rândurile anterioare poate fi observat un Mercedes-Benz 450 SE și un SLC. Totodată, în colecție mai pot fi remarcate și mai multe modele Panhard 24.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captura video YouTube The Bearded Explorer


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide