O nouă echipare pentru Range Rover Sport – Stealth Pack conferă SUV-ului britanic un aer misterios

Autor: Ionuț Vîlciu 08 apr. 2024 Știri auto

Range Rover Sport primește un nou pachet vizual, unul care aduce SUV-ului britanic o notă misterioasă, fiind bazat pe multe elemente negre.

Modelele Range Rover sunt cunoscute pentru capabilitățile în teren accidentat, abilități pe care le îmbină cu designul ușor de recunoscut și un interior premium. Range Rover Sport este o alternativă ceva mai mică și mai dinamică la modelul „full-size”, dar care păstrează mare parte din ADN-ul brandului.

Producătorul britanic anunță o nouă versiune pentru SUV-ul Range Rover Sport. Denumită Stealth Pack, această nouă echipare pentru SUV-ul britanic va conferi un aspect mai misterios mașinii.

Stealth Pack include vopseaua specială Carpathian Grey și folia de protecție satinată, care contrastează cu elementele negre omniprezente, cum ar fi grilele de aerisire, inscripțiile, părțile inferioare ale barelor de protecție față și spate și pragurile, toate de culoare Narvik Black lucios. Exteriorul este completat de jantele de 23 inch în nuanța negru lucios și etrierele de frână negre, geamurile fumurii și plafonul contrastant Narvik Black lucios.

Range Rover Sport Stealth Pack – Pentru cei ce caută un aer misterios

La interior, echiparea dispune de scaune ce oferă mai mult suport lateral, de consola centrală cu design simplificat care include un singur ecran tactil de 13.1 inch, afișaj interactiv pentru șofer și sistem audio Meridian surround. Clienții pot personaliza interiorul cu piele perforată Windsor Ebony sau, alternativ, pot opta pentru piele Windsor Light Cloud. Ambele culori sunt disponibile cu ornamente Natural Black.

Hannah Custance, Manager de design materiale Range Rover, a declarat: „Noul Range Rover Sport cu pachetul opțional Stealth este inspirat de o estetică sportivă rafinată și contemporană. A fost creat pentru clienții care apreciază o configurație care transmite independență și putere. Prezentarea modelului Range Rover Sport cu pachet Stealth, cu exterior satinat și utilizare intensă a elementelor Narvik Black lucios, propulsează luxul și eleganța la noi cote.”

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Land Rover


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide