O nouă față pentru Audi Q7. SUV-ul german a fost actualizat cu cele mai noi tehnologii ale producătorului – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 30 ian. 2024 Știri auto

Audi prezintă actualizarea SUV-ului Q7. Modelul german a primit o față complet nouă și faruri laser cu semnătură luminoasă personalizată.

Producătorul german pune în lumina reflectoarelor cea mai nouă versiune a SUV-ului Q7, care este un facelift puternic, ci nu o mașină complet nouă. Actuala generație a SUV-ului Q7 a fost lansată în 2015, după care a urmat un facelift în 2019, iar acum Audi oferă încă un impuls estetic și tehnologic celui mai mare SUV al său.

Pentru 2024, Audi Q7 a primit o parte frontală complet nouă, ce înglobează noua grilă Audi. Modificările operate fac ca Audi Q7 să se integreze mai bine cu designul actualei game de SUV-uri și îl fac să semene mai mult cu Q8, ce a primit un facelift la rândul său nu cu mult timp în urmă.

Și blocurile optice au suferit unele modificări, chiar dacă farurile LED obișnuite arată aproape la fel, blocurile optice opționale HD Matrix cunosc unele trucuri de efect. Aceste faruri cu tehnologie laser pot fi customizate, astfel încât semnătura lor luminoasă să fie personalizată după placul utilizatorului.

Audi Q7 facelift beneficiază de cele mai tehnologii

Modelul de bază oferă acum cusături contrastante în standard, jante de 19 inch, ornamente cu finisaj lucios cu șine de acoperiș din aluminiu și o cameră de marșarier completată de pachetul Park Assist Plus. Pentru caroserie sunt disponibile 3 noi culori: Ascari Blue, Sakhir Gold și Chili Red. De asemenea, există noi opțiuni pentru jante, cu dimensiuni cuprinse între 20 și 22 de inch.

La capitolul tehnologie, aplicațiile third party sunt disponibile pentru prima dată, astfel încât să puteți folosi lucruri precum Spotify direct prin sistemul de infotainment al mașinii. Noile funcții de asistență pentru șofer includ diverse afișaje de avertizare pentru instrumentarul de bord digital, cum ar fi schimbarea benzii și avertismentele de distanță, printre altele.

Gama de motorizări rămâne așa cum o cunoaștem. Astfel, clienții pot alege dintre două motorizări diesel de 3.0 litri, cu 231 CP sau 286 CP, un motor V6 pe benzină ce produce 340 CP, în timp ce SQ7 oferă un motor V8 de 4.0 litri, ce produce 507 CP.

În Europa, prețul de pornire pentru Audi Q7 facelift este de 79.300 de euro pentru versiunea standard, echipată cu motorizarea diesel de 3.0 litri și transmisia automată cu 8 rapoarte.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Audi


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide