O nouă replică după Tesla Cybertruck a apărut în India (VIDEO)

Autor: Adrian Somai 28 nov. 2022 Știri auto

Au trecut deja mai bine de trei ani de la prezentarea inițială a pickup-ului electric Tesla Cybertruck, însă constructorul american s-a văzut nevoit în mai multe rânduri să amâne lansarea producției de masă. Potrivit estimărilor, Tesla are deja peste 1.6 milioane de comenzi pentru Cybertruck, ultimele informații aratandu-ne că primele livrări ar putea fi efectuate abia la finalul anului viitor.

Toate aceste probleme nu i-au împiedicat pe unii entuziaști să creeze mai multe replici ale modelului Cybertruck. Mai întăi am văzut o replică venită din Bosnia & Herzegovina, apoi alte două din Rusia și chiar și una realizată din lemn în Statele Unite. Astăzi a venit rândul unei replici din India să ajungă în prim plan și, așa cum se poate observa, pare a fi una dintre cele mai bune replici realizate până acum.

Această nouă replică a fost realizată undeva în partea de vest a Indiei, însă prea multe detalii nu au fost făcute publice până la această oră. În orice caz, proprietarul a făcut o treabă surprinzător de bună, imitând designul adevăratului Cybertruck extrem de bine. Inevitabil, costul realizării acestui Cybertruck a fost mult mai mic în comparație cu cel al modelului original!

Designul este aproape identic

Din imaginile pe care le avem la dispoziție nu ne putem da seama care a fost modelul care a stat la baza construirii acestei replici a Tesla Cybertruck. Potrivit celor de la Carscoops, la baza ar fi putut să stea o platformă de oțel personalizată.

Lăsând la o parte caroseria argintie foarte asemănătoare cu cea a Cybertruck-ului original, replica este echipată și cu un set de anvelope off-road de mari dimensiuni. Mai mult sau mai putin curios, mașina nu are parbriz și nici faruri sau lumini spate. Astfel, acest Cybertruck 2.0 nu prea ar fi potrivit pentru drumurile publice!

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide