O șoferiță drogată a produs un accident în parcarea unui supermarket – VIDEO

Autor: ProMotor acum 2 ani Știri auto

O șoferiță drogată a produs un accident în parcarea unui supermarket din Capitală. Femeia, în vârstă de 26 de ani, era însoțită de o prietenă la fel de drogată, după cum se poate vedea în filmarea de mai jos.

Intră în Galeria FOTO

Femeia, aflată sub influența drogurilor, a accidentat o maşină aflată în parcarea unui magazin, anunţa, joi seara, Brigada Rutieră a Poliţiei Bucureşti. Tănăra a fost transportată la spital, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele ei.

Joi, în jurul orei 15.15, Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc în parcarea unui complex comercial din sectorul 6, precizează
sursa citată.

Martorii au anunțat la 112 accidentul produs de o șoferiță drogată

„Conducătorul unui autoturism, femeie în vârstă de 26 de ani, care se deplasa în parcarea unui complex comercial din sectorul 6, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat in
coliziune cu un alt autovehicul parcat”, anunţă brigada Rutieră.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea uşoară a şoferiţei, care a fost transportată la Spitalul Universitar.

De asemenea, aceasta a fost testată cu aparatul alocooltest, rezultatul fiind zero şi cu aparatul DrugTest, care a indicat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive.

În cauza a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub influenţa substanţelor psihoactive şi vătămare corporală din culpă.

Accidentele produse de șoferi aflați sub influența drogurilor se înmulțesc în ultima vreme. Luni, un tânăr băut și drogat a provocat un accident la Botoșani în care au fost implicate patru mașini. Șase persoane au fost rănite în acel accident. Ca circumstanțe agravante, tânărul nu avea permis de conducere și transmitea live pe Facebook în momentul accidentului.

În urmă cu două săptămâni, un alt accident a fost provocat tot de o șoferiță aflată sub influența drogurilor. Autoritățile au dat publicității identitatea femeii, fiind vorba de Manole Miryam Margherita, cunoscută în lumea mondenă sub pseudonimul Margherita de la Clejani.
Comentarii
Inchide