O şoferiţă pierde o piesă din autoturism în trafic – VIDEO

Autor: Marius Vișan 10 mai 2021 Știri auto

Imagini inedite surprinse pe o stradă din municipiul Slatina, la ieșirea către localitatea Brebeni. O șoferiță a fost filmată în timp ce pierde o piesă din autoturism, în trafic.

Un clip de doar câteva secunde postat pe un grup din Slatina a stârnit zeci de comentarii pe Facebook. În imaginile de pe grupul Info Trafic Slatina se observă cum o piesă se desprinde pur şi simplu dintr-o mașină și se rostogolește pe carosabil.

Se poate vedea cum toba se desprinde de pe mașină, în timp ce mașina rulează.

Clipul s-a viralizat, iar în scurt timp au început să apară și comentariile amuzante

”Bună șoferița ! Cred că a ajuns acasă decât cu volanul” scrie un internaut. ”Mașină mai trebuie și ea verificată din când în când, că altfel te trezești cu piesele că zboară!”, completează altcineva.

„Am văzut-o și eu pe tanti, ori avea muzica în blană ori știa de ea“, confirmă un alt participant la trafic care ar fi văzut și el mașina cu probleme în traficul din Slatina.

Polițiștii spun că este greu, în astfel de situații, să aplici eventuale sancțiuni în lipsa unui raport al unui specialist și mai ales având la bază o filmare a unui participant la trafic, o astfel de probă neavând prea mari șanse în instanță, dacă proprietarul contestă măsura, informează Adevărul.ro.

Cei care dețin mașini vechi ar trebui ca, din când în când, să facă o mică inspecție vizuală (sau auditivă) autoturismului, pentru a observa din timp eventuale defecțiuni. De asemenea, dacă șoferița din imagine ar fi fost atentă la zgomotele pe care mașina ei le produce în mers nu ar fi ajuns ”vedete” pe internet.

Intră în GALERIA FOTO

Citește și Listă prețuri pentru catalizatoare. Află cât valorează pentru hoți catalizatorul de pe mașina ta

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Cristi Licu / Facebook / Info Trafic Slatina


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide