O Tesla Model S a luat foc, dar nu din cauza bateriilor. Mașina a înregistrat totul – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 01 mai 2023 Știri auto

O Tesla Model S a izbucnit în flăcări, dar nu din cauza bateriilor, așa cum au crezut și autoritățile. Motivul real este cu totul altul.

Am mai văzut în trecut cazuri în care mașini produse de Tesla și nu numai erau mistuite de flăcări din cauza incendiilor cauzate de pachetele de baterii. Un astfel de incendiu a distrus complet o Tesla Model S pe care proprietarul o cumpărase recent, iar un obiect ascuțit de pe partea carosabilă a străpuns bateria, lucru care a dus la un incendiu de proporții.

Un alt incident, de data aceasta de o amplitudine ceva mai mică, dar care a distrus mașina în cauză, a avut loc în Spokane, Statele Unite ale Americii. Într-o noapte, sedanul electric a luat foc, fiind aproape o daună totală. Dar povestea nu se termină aici, deoarece, după ce a mers la poliție, încercând să rezolve misterul incendiului care i-a distrus mașina, proprietarul a primit răspunsul nedocumentat că probabil a fost un incendiu pornit de la baterii, potrivit Motor1.

Care este adevăratul motiv pentru care Tesla Model S a luat foc?

Departamentul de Poliție din Spokane i-a spus proprietarului mașinii că vehiculele electrice „au tendința” să ia foc. Totuși, totul s-a schimbat când proprietarul mașinii a reușit să recupereze videoclipurile filmate de funcția Sentry Cam de pe Tesla sa, care înregistrează videoclipuri cu ceea ce se întâmplă în jurul mașinii.

Spre surprinderea tuturor, un bărbat neidentificat a fost surprins în video turnând benzină pe mașina parcată, dându-i foc mai apoi. Așa cum era de așteptat, dovezile video au convins poliția că este vorba mai degrabă de un act de vandalism decât de un incendiu provocat de baterie și acum caută persoana responsabilă.

Proprietarul mașini spune că nici măcar nu locuiește în Spokane și că nu a existat un motiv clar pentru care cineva să vrea să îi incendieze mașina. Până când poliția îl va prinde pe cel care a dat foc mașinii, nu vom ști sigur care a fost motivul. Totuși, camerele de pe Tesla Model S s-au dovedit a fi instrumente foarte utile pentru a prinde vandali și șoferi rău intenționați.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: KREM 2 News YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide