O Toyota fabricată în 1994 s-a vândut cu 136.000 de dolari

Autor: Marius Vișan acum 1 an Știri auto

Land Cruiser a rămas o vedetă în gama Toyota. Dovadă că și după trecerea anilor modelul este apreciat.

Pe site-ul bringatrailer.com s-a vândut un exemplar Toyota Land Cruiser, fabricat în 1994, cu fabuloasa sumă de 136.000 de dolari.

Prețul poate părea cam mare, chiar și după ce am văzut forma incredibilă în care se află mașina. Asta se datorează în principal faptului că, în ciuda faptului că are 27 de ani, are doar 1.617 km pe kilometraj.

Exteriorul este finisat în nuanța Dark Emerald Pearl și, în mod surprinzător, vopseaua este în stare perfectă. De asemenea, are geamuri în nuanța caroseriei, trapa electrică, spoiler, suport pentru bagaje, geamuri laterale glisante și hayon. SUV-ul deține roțile sale originale din aliaj ușor de 16 inci, în timp ce anvelopele au fost înlocuite anul trecut.

O Toyota fabricată în 1994 s-a vândut cu 136.000 de dolari

În interior există multă piele gri, care nu prezintă aproape niciun semn de îmbătrânire. Printre opționale se află aer condiționat, un CD player, geamuri electrice și trapă.

Sub capotă se află un motor de 4,5 litri în linie. Evaluat la 215 CP / 158 kW și 373 Nm cuplu, acest motor își trimite puterea către toate cele patru roți printr-o cutie de viteze automată cu patru trepte. Pompa de combustibil și filtrul au fost înlocuite în 2017, iar bateria anul trecut.

Intră în GALERIA FOTO

Ca să ajute la o eventuală comparație, în prezent, o Toyota Land Cruiser nou-nouță costă începând de la 52.000 de euro.


Sursa foto: Carscoops.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide