Oameni şi maşini: Roadster Shop prepară un Chevy Camaro din 1969

Autor: Tudor Rus 19 sept. 2012 Știri auto

Chiar dacă modificările aduse de tunerii de la Roadster Shop au fost realizate la nivel de detalii, imaginea unitară creată de acestea este una de efect. În cazul acesta, pasiunea pentru muscle-cars a specialiştilor are un cuvânt greu de spus, echipa de ingineri şi designeri implicându-se de fiecare dată când lucrează la un model. Dovadă sunt spoilerele de pe faţă şi spate fabricate manual, la fel ca şi capota. În completare, tunerul a instalat pe model un set de stopuri 3D şi evacuări finale dreptunghiulare integrate în bara din spate, modificări cu care nu te întâlneşti în fiecare zi.

Combinaţia de culori aleasă de Roadster Shop este alcătuită din roşu şi negru, aceasta putând fi regăsită atât la nivel de exterior cât şi la interior. Dacă negrul este culoarea de bază, roşul poate fi regăsit pe admisiile laterale de aer, pe etriere, centuri de siguranţă şi pe unele butoane de pe bord. Toate acestea sunt completate de inserţiile de piele întoarsă şi fibră de carbon folosite la decorarea habitaclului.

Şi cum am păstrat bunătăţile pentru final, va invităm să savuraţi desertul. Pe Camaro a fost montat un motor GM LS3 proiectat la comandă de Turn Key Engine Supply care livrează o herghelie de 585 CP şi un cuplu de 658 Nm. Mai vreţi? Şi restul componentelor sunt 100% custom-made: transmisia Tremec T-56 Magnum, suspensiile reglabile Fast Track IFS şi frânele Wilwood Pro Plus cu 6 pistonaşe. Cireaşa de pe tort o reprezintă jantele HRE 794RS de 20 şi respectiv 19 inci, încălţate cu anvelope Michelin Pilot Super Sport. 

VĂ RECOMANDĂM SERIOS SĂ VĂ RUPEŢI CÂTEVA MINUTE DIN TIMP ŞI SĂ ADMIRAŢI GALERIA FOTO CU ACEST SUPERB MODEL CAMARO 1969

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide