Primul model de la FCA care primește oglindă retrovizoare digitală nu este Maserati

Autor: ProMotor 06 mart. 2020 Știri auto

Primul model de la FCA care a va fi dotat cu o cameră retrovizoare digitală în loc de oglindă nu este un Maserati, și nici măcar o mașină pentru pasageri, ci o furgonetă comercială numită RAM Promaster, care a fost prezentată recent la The Work Truck Show din Indianapolis, SUA.

Versiunea îmbunătățită a lui Fiat Ducato, care se vinde în SUA sub denumirea RAM Promaster, păstrează aspectul modelului precedent, care a primit un facelift acum doi ani, însă vine cu mulțime de accesorii suplimentare noi.

Noile caracteristici includ oglinda retrovizoare digitală care înlocuiește oglinda tradițională cu un monitor LCD de 9,2 inci. Pe lângă aceasta mai sunt și alte funcții, cum ar fi senzori pentru monitorizarea punctului mort, frânare automată de urgență și lumini ambientale.

RAM Promaster este disponibil în 18 configurații diferite ale lungimii ampatamentului și înălțimii acoperișului. Puterea mașinii vine de la motor Pentastar V6 de 3,6 litri care produce 280 de cai putere, putere transmisă către roțile din față printr-o transmisie automată cu șase trepte.

GALERIE FOTO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops



Comentarii
Inchide