Opel are trei atracții importante la IAA Mobility 2023: Conceptul Experimental, noua Astra Sports Tourer Electric și noua Corsa Electric

Autor: Ionuț Vîlciu 30 aug. 2023 Știri auto

Opel participă la IAA Mobility 2023 cu trei atracții importante. Vorbim despre conceptul Experimental, noua Astra Sports Tourer Electric și noua Corsa Electric.

Opel sărbătorește trei premiere mondiale la IAA Mobility 2023. În timp ce conceptul Opel Experimental oferă o perspectivă asupra viitoarelor modele și tehnologii ale mărcii, noile Opel Corsa Electric și Opel Astra Sports Tourer Electric se alătura gamei de modele electrice a producătorului german.

Opel a pregătit două standuri pentru acest eveniment, ambele fiind realizate din materiale semitransparente și au ecrane de mari dimensiuni. Tonurile, materialele și texturile se armonizează cu cele dezvoltate pentru conceptul Experimental. Monitoarele contribuie, de asemenea, la experiența digitală interactivă pentru vizitatori.

Cu ajutorul Opel AI – o inteligență artificială generatoare de imagini dezvoltată special pentru Opel – și a unui terminal special de pe stand, aceștia pot crea diverse fundaluri pentru ecranul din spatele concept car-ului. Apoi, pot descărca imaginea prin intermediul unui cod QR pe dispozitivul lor mobil și o pot partaja pe rețelele de socializare.

Opel se axează pe utilizarea materialelor ecologice

Accentul pus pe elementele esențiale servește, de asemenea, celui de-al treilea aspect al conceptului de stand din München. IAA Mobility dorește să reducă semnificativ amprenta de CO2. Compania spune că filozofia de design „Detox“ a celor două standuri Opel contribuie la acest obiectiv. Sunt utilizate în primul rând materiale ușoare, care necesită mai puține resurse, de la producție până la livrare și eliminare.

Conceptul standului a fost proiectat, de asemenea, cu gândul la economia circulară. Multe componente pot fi refolosite și reciclate. Ecranele care servesc drept pereți pot fi folosite pentru saloane sau evenimente viitoare. Tehnologia LED reduce consumul de energie, iar podelele sunt realizate din materiale reciclabile.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Opel


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide