Opel Insignia GSi – Informații și fotografii oficiale

Autor: ProMotor 10 ian. 2020 MASINI NOI

Opel Insignia GSi este mașina pe care constructorul din Russelheim o dedică familiștilor grăbiți. Mașina este expusă zilele acestea la Salonul Auto de la Bruxelles.

GALERIE FOTO

Mașina este pusă în mișcare de un motor turbo de 2.0 litri pe benzină, care dezvoltă 230 de cai putere, cuplat la o transmisie automată cu nouă rapoarte. Modelul este echipat cu un sistem de frânare electro-hidraulic cu amplificator, cu frâne Brembo, dar și cu o suspensie FlexRide și tracțiune integral Twinster cu vectorizare a cuplului.

Opel trece în contul noilor sale GSi, în versiune Grand Sport și Sports Tourer, un comportament mai agil, asigurat și de prezența padelelor de schimbare a treptelor pe volan.

Cel aflat la volan poate alege unul dintre modurile de rulare Standard, Tour, Sport și, în exclusivitate pentru GSi, Competition.

Nemții au finalizat dezvoltarea noului Opel Insignia GSi după teste desfășurate pe circuitul Nürburgring-Nordschleife.

Mașina este echipată standard cu faruri adaptive IntelliLux LED Pixel, care include cel mai mare număr de segmente LED din clasă, 168.

Și GSi beneficiază de o gamă amplă de sisteme de asistență, printre care o cameră video digitală nouă pentru marșarier, un sistem de avertizare privind o coliziune frontală cu frânare automată de urgență și protecția pietonilor, asistență pentru menținerea benzii de circulație, sistem de avertizare privind unghiul mort lateral, tempomat cu sistem de frânare de urgență, sistem de recunoaștere a indicatoarelor rutiere, sistem avansat de asistență la parcare și head-up display.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Opel



Comentarii
Inchide