Opel Mokka-e a câștigat premiul „Connected Car Award” (Autovehiculul conectat al anului 2020)

Autor: Marius Vișan 17 dec. 2020 Știri auto

Opel Mokka-e a câștigat premiul „Connected Car Award” (Autovehiculul conectat al anului 2020). Modelul complet electric a fost desemnat câștigătorul categoriei extrem de disputate a autovehiculelor compacte de către cititorii publicațiilor Auto Bild și Computer Bild.

Comentând câștigarea premiului „Connected Car Award”, Marcus Lott, directorul general al departamentului de inginerie, a declarat: „Cu noul nostru Opel Mokka-e, oferim clienților un pachet complet. Șoferii obțin toate informațiile de care au nevoie de la două ecrane din panoul digital „Pure Panel”. Portofoliul de sisteme infotainment asigură, de asemenea, o conectivitate de vârf. Sistemele pot fi utilizate în mod intuitiv, iar serviciile „OpelConnect” fac conducerea mai plăcută”.

Corsa, Insignia și Vivaro sunt alte modele Opel care au obținut această distincție

Opel a câștigat deja de mai multe ori premiului „Connected Car Award”, de exemplu cu modelele Corsa, Insignia și Vivaro. Două autovehicule menite să provoace emoții și să paveze drumul pentru marcă, noul Opel Mokka și Mokka-e sunt primele modele care au prezintă noua față a mărcii, Opel Vizor. Același lucru se aplică și pentru emblema Opel „Blitz” cu design nou și denumirea centrată a modelului în partea din spate. Noul Mokka este și primul model Opel cu Pure Panel și un post de conducere complet digitalizat.

Oferta de infotainment include sistemele Multimedia Radio și Multimedia Navi cu un ecran tactil color de 7,0 inch și vârful de gamă Multimedia Navi Pro cu ecran tactil color de înaltă rezoluție, de 10,0 inch. Monitoarele sunt integrate în noul Pure Panel și îndreptate spre șofer. Ecranul centrului digital de informații pentru șofer are o dimensiune de 12 inch. Șoferul și pasagerul din față își pot așeza smartphone-urile în suportul de stocare prevăzut în consola centrală, unde telefoanele compatibile se pot încărca prin inducție (fără fir).

În plus, serviciile „OpelConnect” oferă LIVE Navigation cu informații în timp real din trafic și prețuri actuale ale carburantului, plus o legătură directă cu serviciul de asistență rutieră și apel de urgență.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: OPEL


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide