Opel prezintă primele imagini cu noul să concept car Experimental

Autor: Ionuț Vîlciu 12 iul. 2023 Știri auto

Opel a prezentat primele imagini cu viitorul său concept, numit Experimental, care va avea debutul la IAA Mobility Munchen, în această toamnă.

În urmă cu doar o săptămână, producătorul german de automobile dezvăluia numele următorului său concept car. Acesta va fi denumit Experimental. Noul concept va influența limbajul de design pentru toate modelele noi ce vor urma să fie construite după el. De asemenea, va fi prima mașină care va purta logo-ul Opel actualizat.

Opel a publicat acum primele imagini cu noul său concept, astfel că ne putem da seama de unele trăsături pe care acesta urmează să le aibă. Elementul central este, destul de previzibil, noua emblemă a companiei. Logo-ul este iluminat și în jurul său se concentrează designul mașinii. De asemenea, vom avea de-a face și cu o nouă iterație a Vizorului Opel, masca neagră pe care toate modelele noi Opel o poartă.

Conceptul Experimental va influența designul viitoarelor modele Opel

Conceptul Experimental va avea, totodată, jante cu o structură în formă de elice, de dimensiuni mari, care par să aibă și capace aerodinamice montate între spițe.

Elementele futuriste continuă și la interiorul noului model, acolo unde vom regăsi scaune ergonomice. De asemenea, Opel spune că noul concept utilizează materiale ecologice la interior.

„Opel Experimental marchează începutul unui nou capitol pentru marca noastră. A fost conceput pentru oferirea unei viziuni tangibile a direcției spre care se îndreaptă marca Opel. Vom dezvălui mai multe detalii în curând – așa că rămâneți cu noi”, a declarat directorul general Opel, Florian Huettl.

Conceptul Opel Experimental va debuta în cadrul Salonului Auto de la Munchen, eveniment care va avea loc în perioada 5 – 10 septembrie 2023.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Opel


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide